ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 syyskuu 2013 11:02

RoPS vei B-tyttöjen paikallisderbyn

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemeläinen naisjalkapallo on ottanut askelia eteenpäin. Tulevaisuus on B-tytöissä, sillä kaupungissa on kaksi Ykkösen joukkuetta. Paikallispelissä tositoimissa Venla Viertola (vas.), Marianna Kallonen, Anni Turpeinen, Veera Räisänen, Riina Alakurtti ja Karoliina Kämä. Rovaniemeläinen naisjalkapallo on ottanut askelia eteenpäin. Tulevaisuus on B-tytöissä, sillä kaupungissa on kaksi Ykkösen joukkuetta. Paikallispelissä tositoimissa Venla Viertola (vas.), Marianna Kallonen, Anni Turpeinen, Veera Räisänen, Riina Alakurtti ja Karoliina Kämä. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseura voitti paikallisvastustajansa FC Lynxin 1–0 (0–0) lauantaina Saarenkylässä pelatussa jalkapallon B-tyttöjen Ykkösessä.

Kotijoukkueena pelannut Lynx hallitsi ensimmäistä ja RoPS toista puoliaikaa. Ratkaisevan maalin teki RoPSin Roosa Harju.
– Peli oli hieman nihkeä. Joukkue ei ole pelannut Saarenkylän tekonurmella, RoPSin valmentaja Janne Vainionpää totesi.
RoPSin onnistujia olivat Karoliina Kämä, Emilia Härkönen ja Lumi Holm.

JP
© 2013 Lapin Kansa


 

Luettu 2534 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227