ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 touko 2014 11:05

Kolmas ottelu, kolmas voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen YJ1-joukkue jatkoi B-tyttöjen Ykkösessä voittoisasti. Kauden kolmannessa kamppailussa kaatui oululainen ONS2 komeasti maalein 5–1 (3-0).

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä suvereenia hallintaa ja kauden parasta peliä, Rovaniemen valmentaja Jukka Heino totesi.

– Etenkin hyökkääjät ja keskikenttäpelaajat onnistuivat erinomaisesti.

ONS sai avauspuoliajalla vain yhden vaarallisen maalipaikan, mutta Rovaniemen maalivahti Johanna Vainionpää torjui läpiajoon päässeen pelaajan yrityksen.

Janina Kämäräinen iski ONS:n verkkoon hattutempun eli kolme maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Iida Savolainen ja Alina Heikkilä .

– ONS oli meidän tapaan voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan, joten tämä oli tämänhetkinen sarjan kärkikamppailu, Heino jatkoi.

Ensi viikonloppuna B-tytöt matkustavat Ylivieskaan.

 

Rovaniemi YJ2 hävisi kotiottelun GBK:lle maalein 2–0 (2-0).

– Tosi tasainen ja vauhdikas peli. Toinen puoliaika oli meiltä paljon parempi kuin ensimmäinen, rovaniemeläisten valmentaja Valtteri Kumpuniemi totesi.

– Meidän pitää päästä entistä paremmille paikoille, jotta saamme maaleja ja voittoja näistä peleistä.

Oona Kuusela ja Enni Yli-Suvanto esiintyivät edukseen rovaniemeläisjoukkueesta.

Miia Vatka
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1373 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227