ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 kesäkuu 2014 08:49

Rovaniemi B1 voitti täpärästi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

B-tyttöjen Ykkösen lohko C:n kärjessä oleva Rovaniemi B1 sai tehdä täyden urakan 1-0 (1-0) kotivoittoon lauantaina helteisellä keskuskentällä. Vastassa oli Ajax Sarkkiranta Kempeleestä.

– Häntäpään joukkueet ovat jostakin syystä vaikeita vastuksia meille. Nytkin yleisilme oli jäykän oloinen. Ottelussa oli vähemmän tekopaikkoja kuin yhdessäkään toisessa pelissä, summasi valmentaja Jukka Heino omiensa esitystä.

Hyvän joukkueen merkki on toki, että se pystyy vähän vaisummallakin esityksellä voittamaan. Hellekin otti veronsa joukkueista.

– Fakta toki oli, että meillä puuttui avauksen pelaajia. Venla Viertola ja Julianne Arviranta olivat RoPSin naisten mukana. Vaihdossa oli vain yksi pelaaja ja yksi vaivainen, Heino kertoi.

Ottelun ratkaisusta vastasi avausjaksolla Janina Kämäräinen, joka karvasi pallon Ajaxin puolustajalta ja ohitti vielä maalivahdinkin.

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 982 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227