ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 16 kesäkuu 2014 08:28

RoPS B löysi oivan taisteluilmeen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla oli kotiviheriöllä peli hyvin hallussa jalkapallon B-poikien Ykkösessä Vaasan IFK:ta vastaan. Keskuskentällä pelattu tasainen ja jännittävä koitos päättyi pistejakoon maalein 1–1 (0–1).

Pelin hallinta vaihtui puolin ja toisin. Avausjakso mentiin RoPSin tahdissa, vaikka VIFK tekikin avausmaalin. Toisella puoliajalla osat vaihtuivat.

RoPSin tasoitusmaali syntyi vapaapotkun jälkitilanteesta. Veli Semeri antoi sivuvaparin Jarkko Luirolle , joka pisti ruuhkatilanteesta pallon vaasalaisten verkkoon.

Lopussa molemmilla joukkueilla oli erittäin hyvä maalintekopaikka, mutta lisämaaleja ei syntynyt.

– Tämä oli erittäin tasapainoinen ja hyvä kokonaissuoritus, vaikka lähtökohta ei ollut paras mahdollinen loukkaantumisten vuoksi. Taisteluilme säilyi loppuun asti, ja tästä jäi hyvä maku, valmentaja Jouni Seppälä tuumi.

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 901 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227