ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 28 syyskuu 2014 12:25

YPA punnersi RoPS B:n ohi lisäajalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

FC YPA punnersi kotiareenallaan väkisin voittoon Rovaniemen Palloseurasta lauantaina pelatussa jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelussa. Ylivieskalaiset onnistuivat lisäajalla maalinteossa kahdesti ja voittivat kamppailun 3–2 (0–1).

Rovaniemeläiset olivat liikkeellä kapealla materiaalilla, ja pari pelaaja vielä loukkaantui ottelun tuoksinassa. Alku näytti hyvältä, kun Andreas Pihlainen pisti pallon maaliin Johannes Luhtasaajon syötöstä 9. minuutilla. Ottelun vanhetessa fyysisempi kotijoukkue sai painetta peliin, mutta reilu tunti mentiin kuitenkin RoPSin komennossa. 0–2 maali syntyi 54. minuutilla, Jarkko Luiro onnistui Tommi Kiviniemen syötöstä.

RoPSin maalivahti Jarkko Ojaniemi loukkaantui, ja lopussa veräjälle tuli C-junnu Saku Kolistaja. Hän suoriutui tehtävästään hyvin, mutta fysiikka näytteli lopussa merkittävää roolia ja pisteet jäivät Ylivieskaan.

Rovaniemeläisten pistejahti jatkuu tänään vieraissa Vaasan IFK:ta vastaan.

Jaarli Pirkkiö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 972 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227