ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 touko 2015 12:21

RoPSin B-pojat hurjana - 9-0!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat jatkoivat vakuuttavia otteitaan ikäluokan Ykkösessä Susivoudin tekonurmella. RoPS höykytti Ylivieskan Palloa murskalukemin 9 – 0 (5-0).

RoPS aloitti maalitalkoot jo pelin toisella minuutilla, kun laitapuolustaja Tomi Tuomaala niittasi isännät johtoon. Muina RoPS maaliseppinä takoivat hyökkäävä keskikenttäpelaaja Matias Irvankoski, joka osui kolmesti, kahdesti onnistuneet kärkimies Jarkko Luiro ja laituri Severi Salmirinne sekä laituri Tommi Kiviniemi kertaalleen.

RoPS pelasi vahvaa pallollista peliä, eikä YPA päässyt juurikaan uhittelemaan isäntien varmaotteista puolustuslinjaa.

– Tasoero on selvä. Hyökkäsimme suhteellisen monipuolisesti. Vähän meni pelailuksi, kun johto oli reilu, RoPSin päävalmentaja Matti Kilpelä luonnehti.

RoPS on aloittanut kauden vakuuttavasti kolmella voitolla ja musertavalla maalierolla 17-1. FC YPA jatkaa nollakerhossa.

– Ei auta olla pettynyt. Pelin kehittäminen on tärkeintä, ja siksi pojat saavat joskus kipakkaakin palautetta, vaikka tulokset ovat hyviä. Pelimme paranee koko ajan, Kilpelä tuumi.

Markku Saukko© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1041 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227