ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 18 touko 2015 08:44

RoPSin B-tytöt liekeissä vaikka vain piste tuli

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kauden paras pelikään ei tuottanut pistettä enempää sunnuntaina B-tyttöjen Ykkösen ottelussa Iisalmessa. Sarjaa johtanut kotijoukkue Klubi-36 piti pelin 0-0 -tilanteessa loppuun asti.– Nyt pelattiin omalla tasolla, hallittiin peliä ja olisi ansaittu kolme pistettä. Maali jäi vain jostakin syystä saamatta, harmitteli valmentaja Jukka Heino.

RoPS teki 2. jaksolla maalin, joka kuitenkin kaikkien hämmästykseksi hylättiin paitsiona.

– Kaikesta huolimatta tuollaista peliä oli mukava katsella. Joukkue puolusti tiiviisti ja vastustaja ei saanut koko ottelussa yhtään pelitilannelaukausta kohti meidän maalia, Heino summasi.

Erityismaininnan saivat ennakkoluulottomasti pelanneet nuoret Olga Haataja ja Anna-Sofia Pasanen.

RoPSin kausi jatkuu vajaan parin viikon kuluttua kotiottelulla. KP

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 906 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227