ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 25 kesäkuu 2015 08:38

RoPSin B-pojille murskavoitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat ottivat pohjanmaan kiertueen toisessa ottelussaan murskavoiton Närpes Kraftista maalein 1–9 (0-4) B-poikien jalkapallon Ykkösessä. Edellisenä iltana Kokkolassa pelattu ottelu teki tilanteesta haastavan.– Täällä oli aika hurja keli ja kaksi peliä peräkkäisinä päivinä on kova suoritus, mutta täytyy tässä tyytyväinen olla kun ne päättyivät meidän voittoihin 14–2-maalisuhteella, RoPSin valmentaja Matti Kilpelä sanoi.

– Tasoero Närpiötä vastaan oli kova.

RoPSin maalijuhlissa Jarkko Luiro juhli hattutemppua. Matias Irvankoski teki kaksi maalia. Niko Leskelä, Leevi Ahola ja Joni Paloniemi tekivät kukin yhden maalin. Kertaalleen Närpes onnistui tekemään myös oman maalin.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1302 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227