ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 25 kesäkuu 2015 08:38

RoPSin B-pojille murskavoitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat ottivat pohjanmaan kiertueen toisessa ottelussaan murskavoiton Närpes Kraftista maalein 1–9 (0-4) B-poikien jalkapallon Ykkösessä. Edellisenä iltana Kokkolassa pelattu ottelu teki tilanteesta haastavan.– Täällä oli aika hurja keli ja kaksi peliä peräkkäisinä päivinä on kova suoritus, mutta täytyy tässä tyytyväinen olla kun ne päättyivät meidän voittoihin 14–2-maalisuhteella, RoPSin valmentaja Matti Kilpelä sanoi.

– Tasoero Närpiötä vastaan oli kova.

RoPSin maalijuhlissa Jarkko Luiro juhli hattutemppua. Matias Irvankoski teki kaksi maalia. Niko Leskelä, Leevi Ahola ja Joni Paloniemi tekivät kukin yhden maalin. Kertaalleen Närpes onnistui tekemään myös oman maalin.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1444 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309