ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 26 heinäkuu 2015 13:32

RoPSin B-pojat voittoon maali-ilottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat aloittivat Ykkösen syyskierroksen voitolla.Joensuulainen JIPPO/Yj kaatui vieraissa maalein 5–4 (2-1). RoPSin maalitykkinä kunnostautui Matias Irvankoski, joka paukutti ottelussa hattutempun. Kaksi maaleistä syntyi rangaistuspotkulla. RoPSista osuivat myös Jarkko Luiro ja Valtteri Mäkiharju.

– Molemmat joukkueet hyökkäsivät hyvin, mutta eivät puolustaneet niin hyvin, RoPSin valmentaja Olli-Pekka Piisilä kertoi.

Kesätauko peleistä näkyi molempien joukkueiden otteissa.

– Varmuus ja selkeys puuttui pelaamisesta. Se johti virheisiin. Pisteet tietysti maistuvat, koska kevään kierroksella hävisimme JIPPO:lle.

MK
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1240 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227