ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 syyskuu 2015 10:23

RoPSin B-tytöt SM-karsintaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tytöt pääsevät naisten joukkueen tapaan pelaamaan karsintapelejä.Naiset taistelevat paikasta Ykköseen ja B-tytöt pääsevät SM-karsintoihin.

RoPSin B-tytöt ottivat syyskierroksen viimeisessä ottelussa vierasvoiton Ajax Sarkkirannasta maalein 4–0 (0-0). Ottelun sankari oli hattutempun viimeistellyt Julia Heino.

RoPS sijoittui pohjoislohkossa kolmanneksi. Lohkon voittanut ONSin 2-joukkue ei voi kuitenkaan karsia paikasta SM-sarjaan koska ONSin ykkösjoukkue on jo SM-sarjassa.

RoPSin naisten ja B-tyttöjen tulevat karsintavastustajat arvotaan maanantaina ja molempien joukkueiden pelit alkavat ensi viikonloppuna.

– Nyt pitää istua alas ja pohtia tilannetta, koska naisten joukkueessa pelaa myös useita B-tyttöjä. Tosin sama tilanne oli myös viime syksynä, B-tyttöjen valmentaja Jukka Heino kertoi.

MK
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 2166 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227