ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 01 touko 2016 10:21

RoPSin B-tytöillä ei ollut hätää TUSia vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Keskuskentällä pelattiin lauantaina rovaniemeläisten ja kruunupyyläisten välinen jalkapallon Ykkösen kamppailu sekä B-tytöissä että naisissa.

Ensimmäisessä kohtaamisessa iltapäivällä RoPSin B-tytöt vetivät pitemmän korren Terjärv Ungdoms Sportklubbia vastaan selkein lukemin 3–0 (2–0).

Naisten pelissä illansuussa osat kääntyivät, kun vierasjoukkue IK Myran murjoi RoPSin 1–6.

Mutta tytöt hallitsivat ottelua vakuuttavasti.

– Suhteellisen helpostihan nuo pisteet irtosivat. Vierasjoukkueella oli vahva pätkä avausjakson viimeisellä vartilla, mutta kyllä hallinta oli selkeästi meillä, RoPSin valmentaja Jukka Heino myhäili.

Ensimmäinen maali syntyi heti ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä. Milja Fräki teki 1–0 ennen kuin ensimmäinen minuuttikaan ehti kulua. Muista maaleista vastasivat Sara Sievistö ja Anna-Sofia Pasanen.

– Joukkueen nuorimmat, 2002 syntyneet pääsivät nyt tositoimiin, kun pystyttiin tekemään kaikki vaihdot, Heino totesi.

RoPS kohtaa ensi viikon sunnuntaina kotikentällä kokkolalaisen Gamlakarleby Bollklubbin.

JP
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 306 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227