ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 kesäkuu 2016 23:22

RoPS-B olisi ansainnut enemmän

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura nappasi pisteen lisää B-poikien Ykkösen vierasottelussa tiistaina Jyväskylästä. RoPS olisi ansainnut enemmän, mutta loppunumeroiksi jäi 1-1 (1-0).

– Eipä ole harmittanut näin paljon vieraspelin jälkeen. Olimme selvästi parempi joukkue ja 2. jakso oli käytännössä yhtä maalia, summasi valmentaja Jari Alamäki.

RoPS tuli heti 2. jakson alkuun tasoihin, mutta Matias Irvankoski viimeisteli yhdellä kosketuksella linjan taakse tulleen nappisyötön.

– Sen jälkeen oli ainakin kolme idioottivarmaa paikkaa läpiajoista, mutta voiton muodossa palkintoa ei saatu. Tämä pettymys pitää kuitata seuraavassa ottelussa, Alamäki totesi.

Seuraava ottelu on sunnuntaina, kun RoPS kohtaa oululaisen Tervarit Rovaniemellä.

KP
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 317 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227