ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 14 elokuu 2016 21:27

RoPSin B-tytöille reilu voitto SiPSiä vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tyttöjen Ykkösen ottelu sujui sunnuntaina mainiosti. Keskuskentälle vieraaksi saapunut Siilinjärven Palloseura jäi pahasti alakynteen ja RoPS kuittasi voiton maalein 6–1 (3-1).

RoPSin maalinteon aloitti ottelun 7. minuutilla Olga Haataja ja vain neljä minuuttia myöhemmin Milja Fräki iski taululle 2-0 maalin. SiPS kavensi tilanteeksi 2-1 kulmapotkusta, mutta vielä ennen taukoa RoPS meni uudestaan kahden maalin johtoon Ronja Niemisen maalatessa.

Toisella jaksolla RoPS pisti SiPSin suuhunsa ja iski taululle vielä kolme maalia, kun Leila Haapea, Milla Aatsinki ja Julia Heino onnistuivat.

– Oli hyvä peli meiltä. Ensimmäiset viisi minuuttia oli vähän hermostunutta, mutta seuraavat 20 minuuttia kesän parasta. Toisella jaksolla jatkettiin samalla tavalla ja taululla olisi voinut olla kaksinumeroiset lukemat, RoPSin valmentaja Jukka Heino kertoi.

RoPSin B-tytöt ovat C-lohkon kärjessä ja kiinni paikassa SM-karsintaan, kun jäljellä on viisi peliä.

Mikko Kinisjärvi
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 368 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227