ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 17 syyskuu 2016 21:48

RoPS B peittosi Tervarit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura karkasi toisella puoliajalla voittoon Tervarit-junioreista jalkapallon B-poikien Ykkösessä lauantaina Castrenin tekonurmella, Oulussa. Ottelu päättyi maalein 2–5 (2–1).

RoPSin pelaajista erityisesti Matias Irvankoski ja Juho Hyvärinen olivat liekeissä. Irvankoski viimeisteli kolme ja Hyvärinen kaksi maalia.

Isäntien maaleista vastasivat Thomas Andreou ja Eemeli Tulppo. Lohkonsa kakkosena olevalla RoPSilla on jäljellä vielä yksi runkosarjan ottelu. 1. lokakuuta Rovaniemellä pelattavassa ottelussa on vastassa Haukiputaan Pallo.

Jaarli Pirkkiö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 402 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227