ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 04 joulukuu 2016 17:16

Uusi ikäkausijoukkue - Pojat 2010 - kutsuu pelaajia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Uusi ikäkausijoukkue - Pojat 2010 - kutsuu pelaajia Kuva: Pasi Pikkupeura

Kolmekin poikaa täyttää tehokkaasti Rantsun liikuntasalin. Yksi nassikka kipuaa puolapuita päästä päähän, toinen kipittää pitkin voimistelupenkkejä ja kolmas mittailee etäisyyttä korirenkaaseen. Kun itsellä on mittaa noin metri kaksikymmentä, on 305 senttiä melko korkealla. Mutta alakautta heittäen pallo uppoaa lähes sukkana sisään. Uudestaan! RoPS Pojat 2010 ikäkausijoukkueen keskiviikon harjoitukset ovat alkamassa.

Syksyllä perustettu Pojat 2010, tuttavallisemmin Kymppipojat, hakee nyt uusia pelaajia. Joukkuetta valmentaa Torniosta opiskelujen perässä Rovaniemelle muuttanut Ernest "Eetu" Sammallahti. Eetu opiskelee Lapin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Oman pelaamisen ohella Eetu on valmentanut nuorempia poikajoukkueita jo 14-vuotiaasta saakka.

- Tämän ikäisille lapsille tärkeintä on, että toiminta pidetään vielä leikinomaisena. Pojille annetaan turvallinen ilmapiiri harrastaa ja touhuta, Sammallahti sanoo ja kurkkaa poikiensa perään.

- Talvikaudella harjoittelemme sisätiloissa liikuntasaleissa, joka mahdollistaa voimistelun ja vaikka futsalin tai salibandyn pelaamisen. Nyt kuitenkin luodaan vasta pohjaa sille, mitä jalkapallon pelaaminen on isompana. Ensin opetellaan tuntemaan omaa kroppaa sekä sitä, miten pallo käyttäytyy.

Samaan aikaan ikäkausijoukkueiden kanssa pyörii myös RoPS:n talvinappulat. Nappuloista voi kuitenkin helposti hypätä ikäkausijoukkueiden matkaan, joissa ohjattua liikuntaa ja pelaamista on enemmän.

- Ehdottomasti kannattaa liittyä mukaan kesken kauden! Nappuloihin verrattuna täällä pojille tulee vähintäänkin kaksi harjoituskertaa viikossa. Luonnollisesti myös talvinappuloiden kausimaksu hyvitetään ikäkausijoukkueeseen liityttäessä, Sammallahti kannustaa.

Kymppipoikien harjoitukset pyörivät tällä hetkellä kahdesti viikossa: keskiviikkoisin kello 17.30 Rantavitikan peruskoulun liikuntasalissa sekä sunnuntaisin kello 15.30 Rajan liikuntahallissa. Lisätietoja Pojat 2010 -joukkueesta saa suoraan valmentajalta: Eetu Sammallahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 825 0797

041216aRoPS Pojat 2010 (Kuva: Pasi Pikkupeura)

 RoPS Pojat 2010 (Kuva: Pasi Pikkupeura)

Teksti ja kuvat: Pasi Pikkupeura

Luettu 2506 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227