ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 21 huhtikuu 2018 10:52

Otteluennakko P17 SM-sarjan avausottelu RoPS - FC Honka

Kirjoittanut Marko Pirnes
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Otteluennakko P17 SM-sarjan avausottelu RoPS - FC Honka Kuva: Pasi Pikkupeura

B-poikien, tai P17-poikien, SM-sarja käynnistyy tänään 21.4. kello 17.30. Kotijoukkue RoPS saa vieraita Espoosta, kun FC Honka tulee taistelemaan avauspisteistä Rovaniemen keskuskentälle.

Molemmat joukkueet pelasivat vakuuttavasti oman karsintalohkonsa. RoPS ylsi omassa lohkossaan peräti toiseksi. Yhdeksässä ottelussa napsahti 5 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. FC Honka puolestaan voitti oman lohkonsa pelaten yhdeksässä ottelussa tappioitta, saldoksi tuli 7 voittoa ja 2 tasapeliä.

Perjantaina RoPS:n harjoitukset vetänyt valmentaja Jari Alamäki toivoo kaudelta paljon ja uskoo näkevänsä joukkueensa keskikastin yläpuolella. Pelaajat kehittyvät päivä päivältä, ja pelipaikoista joukkueen sisällä käydään kovaa taistelua. Se tuo valmennukselle positiivisen ongelman.

Hyvin treenatulla alkukaudella valmennus on erityisesti saanut olla ylpeä oman joukkueen tasaisuudesta ja pallollisesta pelaamisesta. Tämänpäiväiseen otteluun voidaan lähteä melko luottavaisin mielin, vaikka vastustaja ei tule olemaan helppo. FC Honka nimittäin teki eniten ja päästi vähiten maaleja omassa karsintalohkossa. 

Valmentaja Jari Alamäki odottaa ottelusta kovaa vääntöä ja taistelua, jossa etu on lievästi Rovaniemen Palloseuran puolella.

Teksti: Marko Pirnes
Kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 1786 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227