ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 touko 2018 21:24

B-Pojat SM-Sarja otteluennakko: RoPS – FC Kuusysi

Kirjoittanut Marko Pirnes
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
B-Pojat SM-Sarja otteluennakko: RoPS – FC Kuusysi Kuva: Pasi Pikkupeura

Huomenna lauantaina 18.5 RoPS:n B-Pojat metsästävät Keskuskentällä SM-sarjan avausvoittoa. Vieraita saapuu "Suomen Chicagosta", eli vastaan asettuu perinteikäs Lahden Kuusysi. Ottelu alkaa klo 12:00.

RoPS:n B-poikien taival SM-sarjassa on alkanut hiukan onnahdellen. Kolmesta pelatusta ottelusta ei ole pisteitä vielä irronnut.

On kuitenkin hyvä huomioida, että RoPS:n edelliset vastustajat FC Honka ja Tampereeen Ilves voittivat omat karsintalohkonsa. Poikien kolmas vastustaja Käpylän Pallo taas on kulkenut sarjassa vielä tappioitta.

Huominen vastustaja Kuusysi ei ehkä kuulu sarjan ennakkosuosikkeihin, mutta on joka tapauksessa varteenotettava vastus. Lahtelaiset löytyvät sarjataulukosta juuri RoPS:n yläpuolelta. Heille on kolmesta ensimmäisestä pelistä irronnut yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio.

RoPS:n päävalmentaja Jussi Vatasen mukaan SM-sarja on ollut tasoltaan odotetun kova.
- Silti totta kai toivoin parempaa alkukautta, Vatanen myöntää.

- Mutta samalla ensimmäiset vastustajat ovat olleet todella kovia, ja heillä on ennestään kokemusta SM-sarjasta.

Huomiselta Vatanen odottaa paljon. Viikon takainen vierasottelu Ilvestä vastaan oli lupauksia antava, ja nyt ollaan jälleen kotikentällä, ensimmäisen kerran sitten sarja-avauksen.

- Vielä KäPa ottelussa notkahdimme heti alkuminuuteilla, mutta Ilvestä vastaan saimme paljon maalipaikkoja ja matalalta puolustaminen onnistui hyvin, Vatanen kertaili.

- Tuurikaan ei vain ollut täysin meidän puolella, mutta uusi formaatio ja pelitapa mitä käytämme, sopii meille. Eteen päin on menty.

RoPS ja FC Kuusysi ovat kohdanneet aiemmin karsintalohkossa. Tuolloin täydet pisteet jäivät Napapiirille tuloksella 3-1. Toistaako historia lauantaina itseään? Tervetuloa seuraamaan paikanpäälle! Otteluun on vapaa pääsy.

Teksti: Marko Pirnes
Kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 2179 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227