ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 12 syyskuu 2018 19:01

Merkittävää paikallista tukea - LC Rovaniemi Ounasvaara RoPS 03-poikien tukena

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ikäkausijoukkue Pojat 03 perustettiin vuonna 2011. Alusta saakka Poikien tukena on toiminut Lions Club Rovaniemen Ounasvaaran osasto.

LC Rovaniemi Ounasvaara tukee vuosittain RoPS 03 joukkuetta taloudellisella stipendillä, mutta Leijonien ja Poikien yhteistyö on paljon enemmän kuin pelkkää rahallista tukea. Merkittävässä osassa on vuoden aikana järjestettävät yhteiset tapahtumat.

Helmikuun taitteessa Rovaniemellä järjestetään jokavuotinen Porocupin osakilpailu. Porocup on suurin kilpaporoille tarkoitettu kisasarja. RoPS:n P03 joukkue on mukana auttamassa Leijonia tapahtuman järjestelyissä.

Kesäkauden päätöksessä Leijonat ja P03 joukkue kisailevat yhdessä erilaisissa lajeissa kuten frisbeegolfissa, futiskeilauksessa sekä tietenkin myös jalkapallossa.

Tänä kesänä Leijonat olivat kutsuvieraina seuraamassa poikien C15-mestaruussarja ottelua Oulun Tervareita vastaan. Aurinkoisessa loppukesän säässä RoPS:n pojat veivät ottelun selvin numeroin 8-1. Ottelun jälkeen pojat ja Leijonat vaihtoivat kuulumisia VIP-tiloissa kahvittelun sekä pikku purtavan merkeissä. 

Varsinaista jalkapallokauden päätöstä juhlistetaan koko nuorisojaoston voimin seuran yhteisessä tapahtumassa. Leijonat ovat perinteisesti mukana ja luovuttavat muistopalkinnon vuoden herrasmiespelaajalle.

RoPS Pojat 2003 kiittää pitkäaikaista tukijaansa Lions Club Rovaniemi Ounasvaaraa. Tukijoiden merkitystä juniorijalkapalloilulle - tai ylipäätään nuorten urheiluharrastuksille - ei koskaan voi korostaa liikaa.

Luettu 2809 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227