ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 05 joulukuu 2018 18:14

Lisää tyttöjalkapalloa! RoPS:n uusi tyttöjoukkue kutsuu pelaajia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Lisää tyttöjalkapalloa! RoPS:n uusi tyttöjoukkue kutsuu pelaajia Kuva: Pasi Pikkupeura

Eilen tiistaina Ounashallissa oli jännittävä päivä. RoPS:n uusi tyttöjoukkue 2007-2009 syntyneille tytöille kokoontui ensimmäisiin harjoituksiinsa. Joukkueessa on tällä hetkellä 15 tyttöä ja lisää kutsutaan mukaa.

Tyttöjalkapallo on Rovaniemellä vahvassa nousussa. Kesän Nappuloissa mukana oli peräti 130 aloittelevaa jalkapalloilijaa. Myös nyt startannut tyttöjen nuorin ikäkausijoukkue koostuu pääsääntöisesti RoPS:n omista Nappuloista.

Vasta perustettu joukkue sai nopeasti toistakymmentä pelaajaa, ja mukaan mahtuu edelleen.

- Toimintamme perustuu urheilullisuuteen ja hyvässä kaverihengessä toimimiseen, RoPS:n Nappulapäällikkö Juho Luukkonen kertoo.

- Meille vetäjille suurin palkinto on aina hymyilevä ja iloinen lapsi. Haluamme edistää lasten yleistä liikunnallisuutta jalkapallotaitoja unohtamatta, mutta samalla kyse on hauskasta harrastuksesta hyvien kavereiden kesken.

Tyttöjen esikuvakin löytyy suoraan omasta joukkueesta. Valmennusvastuun jakavat Neea Mäkelä, joka edustaa RoPS:n Naisten edustusjoukkuetta, sekä Sanna Rautio. Rautio pelaa Kemi-Tornion FTK:ssa Naisten Futsal-Liigaa.

Tytöt 2007-2009 ensimmäiset harjoitukset pidettiin tiistaina 4.12. Harjoitukset pyörivät vielä joulukuun ajan kerran viikossa tiistaisin kello 17.00 - 18.00 Ounashallissa. Heti vuoden vaihteen jälkeen viikoittaisia harjoituskertoja on kahdesta kolmeen.

Kaikki kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita joukkueeseen. Lisätietoja antaa:

Juho Luukkonen, Nappulapäällikkö
040 7657 082, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 1946 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227