ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 maaliskuu 2019 19:23

Parasta kesässä on RoPS:n Nappulat – Ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n Nappulat kutsuvat jälleen kaikkia rovaniemeläisiä tyttöjä ja poikia. Nappuloissa on toimintaa toukokuun lopulta aina syyskuun alkuun saakka. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa www.ropskauppa.fi. Koko kesäkausi RoPS:n Nappuloissa maksaa ainoastaan 59 euroa sisältäen mm. oman pelipaidan ja oman pallon.

RoPS:n Nappulat ovat jo vuosikymmenten ajan olleet tärkeä osa rovaniemeläislasten kesää. Viime kesänä Nappuloissa temmelsi lähes 700 jalkapallosta innostunutta tyttöä ja poikaa. Kaikkiaan RoPS:ssa on jo yli 1000 juniorijalkapalloilijaa.

Lasten liikunnallisuuden tukeminen on RoPS:lle tärkeää. Kynnys hyvän liikuntaharrastuksen aloittamiseen halutaan pitää mahdollisimman matalana.

- RoPS:n nuorimmissä ikäluokissa ja Nappuloissa keskeisin tavoite on saada lapsi rakastumaan jalkapalloon ja liikuntaan, RoPS:n nappulapäällikkö Juho Luukkonen kertoo.

- Nappuloissa harjoittelemme jalkapallon perusteita ja siinä samalla erilaisia perusliikuntataitoja. Samalla lapsi oppii myös toimimaan ryhmässä yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Yhteistyökumppaneiden avulla Nappuloiden kustannukset on saatu pidettyä maltillisina. Koko kesäkausi maksaa ainoastaan 59 euroa sisältäen Puman pelipallon ja -paidan, lisenssin, vakuutuksen sekä oman kausikortin RoPS:n kotiotteluihin.

Tulevana kesänä Nappuloiden vetäjinä toimivat kokeneiden ohjaajien lisäksi mm. Naisten edustusjoukkueen sekä Miesten Farmijoukkueen pelaajat.

- Meillä tulee olemaan runsaasti pelejä ja palloharjoittelua. Lapsen motorisen kehityksen tukeminen on isossa roolissa unohtamatta tietenkään joukkuepelaamisen perussääntöjä, Luukkonen sanoo.

- Tärkeintä kuitenkin on, että toiminta on hauskaa ja mukaansa tempaisevaa. RoPS:n Nappulat on loistava paikka ottaa leikin varjolla ensimmäinen kosketus jalkapalloon.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä osoitteessa www.ropskauppa.fi. Toimintaa on kaikille 2007 – 2016 syntyneille tytöille ja pojille. Kaikkein pienimmät 2015 – 2016 syntyneet harrastavat turvallisesti Lapsi-vanhempi -ryhmissä.

Nappuloiden harjoitukset ovat kerran viikossa arkipäivisin Rovaniemen alueen lähikentillä. Kerran kuukaudessa järjestetään isompi yhteinen pelitapahtuma. Nappuloiden Kick Off -tapahtuma on Ounashallissa 19.5. ja Lapsi-vanhempi-ryhmäläisille 18.5.

Luettu 1591 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227