ROPSKAUPPA.FI                              

Rovaniemi Football Academy - RFA

RFA on kokonaisvaltainen jalkapallon koulutusohjelma, jonka ensisijainen tavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet kehittyä pelaajana. Toinen tavoite on mahdollistaa toisen vaiheen opintojen suorittaminen mahdollisimman joustavasti urheilun ehdoilla.

Rovaniemen Palloseura on valittu UEFA:n ja Suomen Palloliiton tukemaan UEFA Elite Youth Academy -ohjelmaan kausiksi 2020-2023. Ohjelma tarjoaa poikkeukselliset resurssit ja mahdollisuudet tukea valittuja pelaajia kohti jalkapallon ammattilaisuutta.

RFA:n tarjoaa motivoituneille ja lahjakkaille pelaajille laadukkaan urheilijan arjen sekä hyvän kehittymisympäristön. Tuemme nuorta muuttuvassa arjessa sekä opinnoissa. Päätoimiset ammattilaiset ovat nuoren tukena samassa arkiympäristössä seitsemänä päivänä viikossa.

Annamme kokonaisvaltaisen tuen urheilijaksi kasvamiseen. Tavoitteemme on, että pelaajat murtautuvat neljän vuoden sisään ammattiurheilijoiksi mahdollisimman hyvillä valmiuksilla varustettuna tähtäimenä kansainvälinen pelaajaura.

RFA-akatemiaan valitut suorittavat toisen asteen opintoja Ounasvaaran urheilulukiossa tai Santasportilla liikuntaneuvojan tutkintoa. Mahdollisuus on myös suorittaa kaksoistutkinto ammattilukiossa.

RFA:n ympäristö muodostaa oman joukkueen, joka pelasi 2020 Miesten Kakkosta. Tämän lisäksi akatemian pelaajia pelasi myös runsaasti Veikkausliigassa RoPS edustusjoukkueessa tai RoPS U17 ryhmässä SM-sarjaa.

Lisätietoja

Kyselyt ja lisätiedot

Aleksi Tanner, 0405309685, aleksi.tanner@santasport.fi

Viikkorytmi

RFA Viikkorytmi

 

RFA logot

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227