ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 elokuu 2020 21:14

RFA matkaa Joensuuhun sarjajohtaja JIPPOn vieraaksi lauantaina.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Viime viikonloppuna RFA kävi ryöstöretkellä sarjakakkosen JS Herculesin vieraana hakemassa täyden pistepotin 0-2 voitolla Haukiputaan keskuskentältä. Tänä viikonloppuna vastus kovenee entisestään, kun vastaan asettuu sarjan kärkijoukkue JIPPO.

Joensuulaisryhmä on ollut sarjan alkupuolikkaan hurjassa vireessä. JIPPO on voittanut pelaamastaan kahdeksasta pelistä kuusi ja pelannut kaksi tasan. Päästettyjä maaleja joensuulaisilla on ainoastaan kolme koko kaudella. 

RFAn nuori ryhmä lähti kauden pisimpään vierasreissuun jo perjantaina hieman siipirikkoisella joukkueella. Edustusjoukkueella on peli lauantaina HJK:ta vastaan ja tuossa pelissä HJK:n lainapelaajat eivät saa pelata. Näin ollen edustusjoukkueen apuja ei akatemian matkaan tälle viikonlopulle saatu.

Tämän lisäksi syksyinen flunssa-aalto tuntuu olevan hieman etuajassa ja molemmista ryhmistä pelaajia on myös sairasvuoteella. Näiden lisäksi Akseli Kantola kärsii vielä pelikieltoa ja sotavoimat tarvitsivat omiaan viikonloppuna.

-Poissaolot ja samaan aikaan pelattava edarin ottelu tietysti vaikeuttaa hieman taas kokonaisuutta mutta onneksi B-junnuilla on vapaa viikonloppu, niin saatiin sieltä kaikki terveenä olevat jätkät mukaan, RFA:n valmentaja Aleksi Tanner kertoo tien päältä.

- Mukavahan se taas päästä tosi toimiin ja testaamaan, miten meidän nuoret jätkät pystyy haastamaan toistaiseksi voittamatonta sarjajohtajaa.

Lauantaina klo 14.00 alkavaan otteluun on tarjolla yhden euron hintainen streami Karjalaisen tilaajille. Tarvittaessa tilauksen pääsee tekemään (ja siten ottelun katsomaan) oheisesta linkistä:

 https://punamustamedia.portal.worldoftulo.com/v2/shop/1e-kes

Luettu 1112 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227