ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 kesäkuu 2021 10:44

RFA taipui vahvasti pelanneelle JBK:lle - "Saimme hyvän oppitunnin"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RFA taipui vahvasti pelanneelle JBK:lle - "Saimme hyvän oppitunnin" Oona Sarajärvi

Rovaniemi Football Academy hävisi Pietarsaaressa JBK:lle 4-1-lukemin. Rovaniemeläisten maalista vastasi Rasmus Degerman.

Kovaksi vastukseksi tiedetty JBK vei pisteet selvin 4-1-lukemin Kakkosen C-lohkon kamppailussa. RFA:lla oli ottelusa omat hetkensä, mutta kotijoukkue oli kokonaisuudessa tällä kertaa vahvempi.

- JBK oli tänään kyllä parempi joukkue, RFA:ta Aleksi Tannerin poissaollessa valmentanut Santeri Lahtinen myönsi ottelun jälkeen.

- JBK sai meille vaikeuksia aikaan pitkillä palloilla. Pelasivat joko suoraan meidän puolustuslinjaan tai sitten diagonaalipalloja. Hävisimme liikaa kaksinkamppailuita, ykkös- ja kakkospalloja.

Kotijoukkue avasi ottelun vahvasti ja johti ottelua 2-0 ensimmäisen 20 minuutin jälkeen. Tämän jälkeen RFA pääsi otteluun paremmin mukaan ja pääsikin Rasmus Degermanin osumalla maalin päähän. Kirivaihe ei kuitenkaan tuottanut tasoitusta, ja toisella jaksolla JBK meni menojaan.

- Paransimme ensimmäisen puoliajan loppuun ja saimme siihen kavennusmaalin. Hetken näytti, että JBK hieman väsähtää, ja tulee meidän hetki iskeä, Lahtinen kertoi.

- Saimme siihen muutaman kohtalaisen maalintekopaikankin, mutta toisen puoliajan alussa JBK taas otti ottelun haltuunsa.

RFA oli voittanut kaksi edellistä otteluaan selvin lukemin vaikka pelaaminen ei aina täysin tyydyttänyt valmennustiimiä. Lahtinen kokee, että JBK-ottelu näytti RFA:lle hyvin sen, millä tasolla joukkueen tulee aidosti olla, jos haluaa voittaa Kakkosen kärkipään joukkueita.

- Saimme hyvän oppitunnin siitä, kuinka paljon tulee tehdä töitä, että pystymme voittamaan näitä vahvempia joukkueita vastaan. Olemme päässeet kahdessa viime ottelussa liian helpolla.

Tappiosta huolimatta RFA on sarjataulukossa kolmantena. Joukkueella on yhtä paljon pisteitä kuin edellä olevilla SJK Akatemialla ja Herculeksella. RFA:n seuraava ottelu on keskiviikkona 30. päivä, kun joukkue kohtaa vieraissa Kemi Cityn.

Luettu 431 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227