torstai, 29 touko 2003 13:00

RoPS B kaatoi OLSin 6-0

Rovaniemen Palloseuran B-junnut jatkoivat voittokulkuaan helatorstaina kaatamalla OLS III:n mahtinumeroilla 6-0 (3-0) Korkalovaaran pallokentän hiekalla. Maalarimestarina toimi nyt Antti Haahti, joka vetaisi pyöryläisen maaliin kolmesti.

087371
Markus Kuusela ampui kahdesti OLSin verkkoon.

Valmentaja Jorma Hartikainen ja joukkueenjohtaja Olli Miettunen saivat seurata peliä aurinkoisessa joskin tuulisessa säässä hymysuin, sillä kotijoukkue hallitsi menoa selvästi, hyökkäys enimmäkseen sujui ja puolustus piti. Välillä peli kylläkin meni hieman ilmapalloiluksi ja pienen piirin tökkimiseksi, mutta aukesi kuitenkin aina tarvittaessa.

Alkukauden kommelluksista ja pulmista joukkueen kasaamisessa on nyt selvitty. Taival B-poikien 2. divisioonassa on alkanut iloisesti kahdella voitolla.

Haahti maalasi ensimmäisen kerran, kun peliä oli käyty noin neljä minuuttia. Toisen paikka tuli seitsemän minuutin kohdalla. Kolmannen maalasi Markus Kuusela 21. minuutilla.

Neljännen maalin teki jälleen Haahti, kun otteluaikaa oli kulunut noin 65 minuuttia. Viidennen iskun antoi Ville Happo 69 minuutin kohdalla ja homman viimeisteli Markus Kuusela 78 minuutin paikkeilla.

Joukkueen kapteenina toimi Olli Rannanlahti. Maalivahti Tommi Lainas jaksoi kannustaa porukkaa komeasti ja isolla äänellä.

056158
RoPSin kokoonpano: Kuvassa (vas.) valmentaja Jorma Hartikainen, Juha-Matti Ulkuniemi, Joonas Tervonen, Ville Laurinolli, Tatu Rantakokko, Jussi Sirviö, Olli Rannanlahti, Heikki Hartikainen, Harri Hirvelä, Ville Happo, Oskari Angelva, Juho Laurinolli, (eturivi) Antti Haahti, Markus Kuusela, Tommi Lainas, Vesa Miettunen, Anssi Kiuru, Ari Pasanen, Taneli Torkkola ja Juho Hiltunen.