Tulosta tämä sivu
lauantai, 16 heinäkuu 2011 12:51

Huojuuko Honka?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – FC Honka, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina 17.7. klo 18.30

ASETELMA? Sarjan jumboksi juuttunut RoPS haastaa kauden alla ennakkosuosikkeihin luetun Hongan. Espoolaisten kausi on mennyt kuitenkin alakanttiin.
RoPS nousee tai kaatuu kotiotteluidensa mukana, ja tässäkin ottelussa raaka taisteluhenki voi kantaa pitkälle, etenkin kun europelit kuormittavat Honkaa. Mika Lehkosuo joutuneekin turvautumaan pelaajarotaatioon.

SEURAA NÄITÄ! Hongan peli on hidasta ”tipitapi-hieromista”. RoPSilla on mahdollisuus iskeä tiiviillä prässillä ja ottaa Hongan pelinrakentelu kiinni ylhäältä.
Jos Etchu Tabe on pelikuntoinen, olisi John Allenilta viisas veto heittää RoPSin ”pahat pojat” Könönen ja Saarinen keskelle Hongan fyysisesti heiveröistä keskialuetta vastaan. Alex Nyomin on saatava pelinsä takaisin kiskoilleen. ”Pantteri” on ollut viimeaikoina pelottavan epävarma.
Hongan maalivahti Tomi Maanoja palasi suurella kohulla Ruotsista Suomeen. ”Psykon” ego on lähes Ounasvaaran korkuinen, mutta otteet ovat olleet epävarmoja. Kestääkö tulisielun kasetti Keskuskentän painekattilassa?

OHO! RoPSin edellisestä voitosta on kohta kaksi kuukautta (MYPA 19.5.)

POISSAOLOT? RoPSin Mika Hänninen, Ville Syväjärvi ja Zakaria Abahassine ovat loukkaantuneina. Hongan Duarte Tammilehto on pelikiellossa.

ARVIO? Honka pitää palloa, ja RoPS juoksee suurimman osan pelistä perässä, mutta voi pystyä raastavilla vastaiskuillaan jopa voittoon.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2199 kertaa

Liittyvät artikkelit