ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 07 joulukuu 2011 20:21

Tapaninpäivänä tanssitaan taas pallon päällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Perinteeksi muodostunut Tapaninpäivän hyväntekeväisyys turnaus pelataan jälleen tutussa ympäristössä Ounashallissa. Turnaus kokoaa nuorempia ja kokeneempia rovaniemeläis-palloilijoita yhteen kinkun sulattelun merkeissä.

Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy ja kanttiinissa on tarjolla kahvia ja makkaraa vapaaehtoisin maksuin. Turnaukseen otetaan mukaan ensimmäiset 16 joukkuetta. niin että viime vuoden osallistujat ovat kuitenkin etusijalla. Hyväntekeväisyys kohteen valinnassa voi myös tänä vuonna olla mukana ehdottamalla kohdetta joukkueen osallistumisen yhteydessä.

Joukkueiden osallistumismaksu on 120€ ja tuotot suunnataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen.. Ilmoittautumiset vapaa muotoisina osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja mukaan joukkueen nimi sekä pelaajaluettelo. 

Luettu 2307 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227