ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 heinäkuu 2013 20:41

Hyväntekeväisyysottelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Hyväntekeväisyysottelu RoPS A 1988 vs Rovaniemen Yrittäjät Keskuskentällä 5.7. alkaen klo 19.

RoPS, Rovaniemen Yrittäjät ja RoPS:n vuoden 1988 A-nuoret järjestävät hyväntekeväisyysottelun Keskuskentällä 5.7.2013 alkaen klo 19. Ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Erityislasten omaiset Ry:lle. Lahjoitus luovutetaan 6.7. RoPS-KuPS Veikkausliigaottelun yhteydessä. "Haluamme olla mukana tukemassa tärkeää toimintaa lasten parissa ja tämä ottelu antaa siihen hyvän tilaisuuden", toteaa RoPS:n toimitusjohtaja Antti Hietakangas.
25 vuotta sitten voitti RoPS A 1988 voitti Suomen Mestaruuden. Nyt joukkue kokoontuu juhlaviikonloppuun ja haastaa Rovaniemen Yrittäjät hyväntekeväisyysotteluun. RoPS:n A 1988:n joukkueesta mukana on 15 pelaajaa. Kentällä esiintyvät mm. nykyisin valmentajina toimivat Mika Lumijärvi ja Jouni Seppälä sekä RoPS:n edustuksessa pelannut Mika Huikari. Myös Rapid Wienin reserveissä pelannut ja sittemmin YK:ssa uraa luonut Mika Tapio saapuu otteluun. Ottelun puoliajalla suoritetaan henkilöiden ja tahojen huomioiminen, jotka 25 vuotta sitten mahdollistivat harjoittelun ja pelaamisen Suomen korkeimmalla tasolla.
Rovaniemen Yrittäjät kokoavat vastustajajoukkueen ja keräävät varoja hyväntekeväisyyskohteelle. Pelaajina joukkueessa nähdään paikallisia yrittäjiä ja vahvistuksena tuttuja kasvoja takavuosien RoPS-joukkueista. Muun muassa Arto Autti, Vesa Taurianen, Samuli "Sime" Yliaska sekä Petteri Karila vahvistavat Yrittäjien joukkuetta. Paluun tuomaritehtäviin ottelussa tekee Kari Körri Herva avustavina tuomareinaan kokeneet Reijo Seppälä ja Esa Majava.
ELO eli Erityislasten Omaiset ELO ry. on vuodesta 2000 toiminut vertaistukiyhdistys yli diagnoosi-, kunta- ja järjestörajojen. Erityisperheeksi määritellään perhe, jossa on yksi tai useampi erityistä tukea tai hoivaa tarvitseva lapsi tai nuori. ELOlaiseksi pääsee jokainen, joka on kiinnostunut jakamaan kokemuksiaan erityislasten ja -perheiden elämästä.
Otteluun peritään aikuisilta 5 euron pääsymaksu, joka myös menee hyväntekeväisyyspottiin. Lahjoituksia hyväntekeväisyyspottiin voi suorittaa tilille:
Saaja: Erityislasten Omaiset ELO ry.
Tili: 564002-2141472, FI88 5640 0220 141472

Lisätietoja:
Matti Poikajärvi Antti Hietakangas Pia Ylisuvanto
Rops A 1988 Rops Elo Ry
p. 040-5388 325 040-197 5050 p. 040-197 5050

Mukana hyväntekeväisyydessä (tilanne 2.7.2013)
RoPS, Kunnon Paikka, Santa´s Fysio, K-Rauta Rovaniemi, Kutilan Liikenne, Värisilmä, Rovaniemen Väri ja Matto, Lvi-Asennus Vaarala, Koskikapakki, Hammaslaboratorio EStech, Kodin Terra, Teknos Oy, Tikkurila Oy, Citysport, Lapin Kansa, Ravintolalaiva Lumikki, Kaiverrus Kallio, Ravintola Comico, Kirjanpitotyö Seija Kupila, Leatherman, Euromaster Rovaniemi, Lapin Lattiamestarit, Kasperikoti, Kiinteistömaailma Rovaniemen Kodit Oy LKV, Rovaniemen Kauppahuone, Lapland Hotels, Pohjolan Liikennekoulu, Saraware, Simerock, OrsaSport, EkaMilli, Fennia, Asianajotoimisto Ylisuvanto, Lapin Keittiömaailma, Monitoimimies Jaska Puolakka, Ulla Pöllänen, Mika Tapio, Veli-Pekka Paukku, Jyrki Raitanen, Eija ja Pentti Poikajärvi
--

Luettu 2313 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227