ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 tammikuu 2014 18:19

RoPSista pohjoisen suurin jalkapalloseura

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin nappulaliigan lapsia viime kesänä Rovaniemen Keskuskentällä. RoPSin nappulaliigan lapsia viime kesänä Rovaniemen Keskuskentällä. Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura on noussut Palloliiton Pohjois-Suomen piirin suurimmaksi seuraksi. RoPSissa oli viime kaudella 833 pelaajaa, mikä on lähes viidennes enemmän kuin edellisvuonna.RoPS ohitti edellisvuonna kärkipaikkaa pitäneen Oulun Luistinseuran (OLS). OLSilla pelaajia oli 793.

Vielä kaksi vuotta sitten RoPS oli alle 600 pelaajallaan vasta piirin neljänneksi suurin seura. Vuoden 2011 suurimman seuran rovaniemeläisen FC Lynxin pelaajamäärä laski hieman ja seura putosi nyt hopeatilalta kolmanneksi. Lynxillä oli pelaajia 699.

Palloliiton Pohjois-Suomen piirissä oli viime vuonna 7941 pelaajaa. Tilasto ei sisällä pelkkiä futsal-pelipasseja eli todellinen lisenssien haltijoiden määrä on jonkin verran suurempi.

Lähde: Yle Lappi


Luettu 2477 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227