ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 10 maaliskuu 2014 10:20

Antti Hietakangas siirtyy yrityselämän palvelukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Hietakangas Antti Hietakangas

Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtajana maaliskuusta 2011 asti toiminut Antti Hietakangas on irtisanoutunut RoPSin toimitusjohtajan tehtävistä. Hietakangas jättää toimitusjohtajan tehtävät 23.3.2014. Hietakangas siirtyy Skanska Asfaltin palvelukseen 1.4.2014.

Hietakankaan tehtävät jaetaan alussa RoPSissa urheilu-ja markkinointijohtaja Jari Ilolan sekä puheenjohtaja Risto Nivan kesken. Ilola vastaa käytännön operatiivisista asioista ja Niva vastaa nimenkirjoitusoikeudellaan ns. Toimitusjohtajan lakisääteisistä asioista.

”Tämä oli minulle iso ja raskas päätös, koska RoPS on minulle seurana niin iso ja tärkeä. Mutta haluan kuitenkin edetä työurallani ja nyt pääsen koulutustani vastaaviin johtotehtäviin. Minua kiinnostaa hyödyntää myös RoPSissa oppimiani taitoja yrityselämän parissa. Sain Skanskalta tiedustelun uusiin tehtäviin pari viikkoa sitten , eikä päätös ollut helppo. Minussa sykkii aina sininen RoPS sydän. Olen tietysti mielelläni RoPSin käytettävissä muihin tehtäviin jatkossa.” toteaa Antti Hietakangas

”Antin lähtö on valitettavaa seuran kannalta, mutta toisaalta Antti on hoitanut tehtävänsä niin hyvin, että meillä on helppo jatkaa tästä eteenpäin. Kun Antti aloitti seuran toimitusjohtajana oli tilanteemme paljon huonompi, nyt voimme jatkaa Antin viitoittamalla tiellä. Pyrimme löytämään uuden yrityselämässä kannuksensa hankkineen toimitusjohtajan mahdollisimman pian. Toivottavasti halukkaita tehtävään ilmoittautuu suoraan meille. Suuret kiitokset Antille siitä, että hän on lyhyessä ajassa tehnyt RoPSista oikeasti yhden suomalaisen huippuseuroista.

© 2014 RoPS

 

Luettu 2826 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227