ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 elokuu 2014 09:38

David Coull sai Veikkauksen Respect-palkinnon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

David Coull muutti perheineen Englannista Rovaniemelle vuonna 1982. Tie Rovaniemen Palloseuraan johti 1983-84 Jouko Kiistalan kysellessä paikallislehden käytävillä "Onko täällä ketään, joka osaa käyttää videokameraa?".

Siitä lähtien Coull on toiminut RoPS:ssa monenlaisissa tehtävissä. Hän on videokuvannut RoPS:n otteluita niin koti kuin vieraskentillä. Lisäksi hän on ollut mukana seuran toiminnassa todella laajalla rintamalla, aina markkinoinnista ja europelien ottelujärjestelyistä juniorivalmennukseen sekä pallopoikana ja apuhuoltajana toimimiseen. Kaikessa toiminnassaan David on osoittanut Respect-henkeä, kunnioittaen muita niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Palkinnosta Coull yllättyi: "RoPS:lla on paljon talkooväkeä, joka olisi ansainnut palkinnon aivan samalla tavalla kuin minä. Suuri kunnia, että minä sain sen. RoPS:ssa on aina ollut paljon hienoja talkoolaisia!"

Kolmen vuosikymmenen aikana on kertynyt monia hyviä muistoja. "Paras keikka oli kun yksi perjantai-ilta sain puhelinsoiton että lähdenkö huomenna Itä-Saksaan. Lähdin aamukuudelta Rovaniemeltä Helsinkiin ja sieltä koneella Itä-Berliiniin. Sieltä kaksisataa kilometriä menin taksilla Magdeburgiin videoimaan tulevan Eurovastustajan ottelua. Lauantaina kuvasin ottelun Itä-Saksassa ja jo sunnuntai-iltana Rovaniemellä ottelun RoPS-Mikkeli." Coull muistelee.

Veikkauksen palkintoshekin Coull lahjoittaa RoPS Respect-rahastoon, josta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten harrastusmahdollisuuksia.

Luettu 1685 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227