sunnuntai, 08 touko 2016 21:11

RoPSin naisille tasapeli Tapanilasta

Rovaniemen Palloseura pelasi 2–2 (0–0) tasapelin Malmin Palloseuraa vastaan jalkapallon naisten Ykkösessä lauantaina Tapanilan tekonurmella, Helsingissä.

Pieni kumirouhetekonurmikenttä teki ottelusta haastavan, sillä pallo pompahteli oikukkaasti.

Ottelun kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla yhdeksän minuutin sisällä.

Avausmaali 57. minuutin kohdalla oli kuin jalkapallon oppikirjasta. Emilia Härkönen suojasi ja syötti taaksepäin Marjut Paloselle , joka sijoitti pallon ruuhkaan takaa alanurkkaan.

Kolme minuuttia myöhemmin nähtiin Leila Haapean jäätävä yksilösuoritus. Hän riisti pallon palkilta ja ohjasi pallon MPS:n maaliin.

Kotijoukkueen vastaus tuli 65. ja 66. minuutilla Jaana Hyttisen ja Elina Vilkin maaleilla.

Valmentaja Olavi Tammimies vaihtoi kahden MPS:n osuman jälkeenJohanna Vainionpään maalivahdiksi Victoria Christin tilalle.

– Jälkiviisaana voi sanoa, että vaihto tehtiin viisi minuuttia liian myöhään. Saimme toisella puoliajalla hyvin painetta päälle.

– Yksi piste on arvokas ja parempi kuin ei mitään. Toisaalta meillä olisi ollut täydet saumat voittaa, Tammimies pohti.

Valmentajan mukaan joukkueelta alkaa hiljalleen löytyä oikea ilme Ykkösen tasolle.

– Tyttöjalkapallolta näyttänyt peli on nyt naisjalkapallon näköistä, Tammimies luonnehti.