Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 01 heinäkuu 2016 19:08

RoPS-valmentaja Malinen: Tämä oli mahtava taistelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS-valmentaja Juha Malinen onnitteli avausmaalin tehnyttä Jarkko Lahdenmäkeä hienon vierasvoiton jälkeen. RoPS-valmentaja Juha Malinen onnitteli avausmaalin tehnyttä Jarkko Lahdenmäkeä hienon vierasvoiton jälkeen. Kuva: Anssi Jokiranta

Rovaniemen Palloseuran päävalmentajan Juha Malisen ääni on käheä upean europelivoiton jälkeen Dublinissa.

RoPS on hetkeä aiemmin ottanut ison harppauksen kohti Eurooppa-liigan 2. karsintakierrosta voittamalla Irlannissa Shamrock Roversin lukemin 0–2 (0-1).

– Huomasi, että pelattiin Brittein saarilla. Peli meni hieman liikaa kotijoukkueen tyylillä ja siihen en ole tyytyväinen. Meidän oman pelin hetkiä tuli pelissä hieman liian vähän, Malinen luonnehti.

Malinen oli iloinen hienosta voitosta ja löysi useita onnistuneita asioita pelistä.

– Olimme ilmassa ja keskitystilanteissa kovia. Taistelimme jokaisen tilanteen ja kakkospallon loppuun asti.

Ensimmäisellä jaksolla RoPS sai pitää palloa omalla alueella rauhassa, mutta toisella jaksolla Shamrock pisti pienempää vaihdetta silmään. Kotijoukkue onnistui pistämään RoPSin välillä isoihin vaikeuksiin toisen jakson aikana.

– 1. jakso oli aika pitkälle sitä mitä odotimme ja olemme videolta nähneet. Ei meillä ollut oikeastaan mitään hätää. Toisella jaksolla tuli vastaan sisuuntunut kotijoukkue, mikä oli tietysti hyvin odotettua.

Mahtava vierasvoitto antaa RoPSille kaikki oljenkorret ensi viikon kotiottelua ajatellen.

– Kyllä tämä antaa hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Vielä viikko sitten meillä oli aika paljon loukkaantumisia ja kausi on muutenkin ollut monisävytteinen.

Mikko Kinisjärvi
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 515 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi