ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 23 joulukuu 2018 16:55

Tervetuloa, Kolarin Kontio - RoPS:n yhteistyöverkosto laajenee

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseuran seurayhteistyöverkosto laajeni joulun alla kohden läntistä rajajokea. Perinteikäs Kolarin Kontio liittyi mukaan yhteistyöverkostoon Keminmaan Pallon, Rovaniemi Unitedin sekä Sodankylän Pallon seuraksi.

Noin neljän tuhannen asukkaan Kolari pystyy näyttämään esimerkkiä huomattavasti isommillekin kunnille. Toissakesänä valmistunut tekonurmikenttä oli kunnalta suuri satsaus, mutta samalla se toi myös välittömiä tuloksia.

Nuorten harrastusmäärä lähti jyrkkään nousuun.

- Vuoden aikana meidän pelaajamäärä kasvoi lähes 40 prosenttia, Kolarin Kontion toiminnanvastaava Tony Tolonen kertoo.

- Tällä hetkellä meillä on pelaajia tarkalleen 183 ja toiminta kattaa kaikki ikäluokat nelivuotiasta 15-16-ikävuoteen saakka, sekä tytöissä että pojissa.

Olosuhteet luovat puitteet, mutta tärkein tekijä pelaajamärän kasvussa on ollut seuran omissa toimissa. Kolarin Kontio on panostanut vahvasti valmentajien koulutukseen sekä seuran omaan markkinointiin ja some-viestintään.

Tänä syksynä peräti joka kolmas peruskouluikäinen kolarilainen oli mukana Kolarin Kontion toiminnasta. Vastaavia lukuja on hankala löytää mistään muusta Palloliiton alaisesta seurasta.

RoPS:n seurayhteistyöverkostoon liittyminen oli Kolarin Kontiolle luonnollinen seuraava siirto. Yhteistyö tarkoittaa sekä RoPS:n tarjoamaa koulutusta omalla paikkakunnalla, että osallistumista RoPS:n sisäisiin koulutustapahtumiin.

- Meille tämä oli merkittävä sopimus, Tony Tolonen myöntää.

- Kolarissa on kova jalkapallobuumi ja olemme saaneet runsaasti uusia junioreita. Valmentajakoulutuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että voimme osoittaa tavoitteellisille pelaajillemme todellisen pelaajapolun aina Veikkausliigaan saakka.

Ensimmäiset yhteiset koulutustapahtumat on jo merkitty ensi kauden kalenteriin. Rovaniemellä tapahtuvien tilaisuuksien lisäksi RoPS:n Juho Luukkonen tulee vetämään Kolarissa sekä juniorivalmentaja- että maalivahtikoulutuksia.

Luettu 1213 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227