Tulosta tämä sivu
perjantai, 19 huhtikuu 2019 00:10

RoPS Naiset taistelevat ensimmäisessä kotipelissään pistetilin avauksesta

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

RoPS Naiset pääsevät ensimmäistä kertaa tositoimiin kotikonnuillaan, kun Naisten Ykkösen kauden 2019 kotiavaus pelataan Keskuskentällä lauantaina 20.4. klo 13. Vieraiksi otteluun matkaa Pohjois-Karjalan kulmilta Joensuusta FC Hertta.

Ensimmäisen kierroksen ottelu Helsingissä PK-35:n vieraana ei vielä avannut RoPS:n pistetiliä mutta kuluvalla viikolla RoPSittaret ovat saaneet harjoitella ja hioa kuvioitaan entistä terävimmiksi hienossa kevät säässä. Myös rosterin kannalta lähtökohdat lauantain kotiavaukseen ovat edellistä kierrosta paremmat, sillä RoPS:lla on käytettävissään käytännössä koko pelaaja-arsenaalinsa. Sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilaat Tinja Jokelainen ja Julia Heino.

Keskuskentälle lauantaina vieraaksi saapuva FC Hertta kuritti ensimmäisellä kierroksella omassa kotiavauksessaan kokkolalaista GBK:a numeroin 4-1. Viime kaudella joukkueiden keskinäiset ottelut noudattivat samaa kaavaa; FC Hertta aloitti maalinteon mutta lopulta RoPS käänsi molemmat ottelut voitokseen toisella puoliajalla. Aseet joensuulaisten kaatoon on siis Napapiirillä jo aiemminkin löydetty ja vieraita odottaakin Keskuskentällä pääsiäislauantaina armottomasti pisteistä taisteleva kotijoukkue.

Luettu 1963 kertaa

Liittyvät artikkelit