ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 16 touko 2019 16:03

RoPSin soveltavan jalkapallon joukkueet Sinisellä Sydämellä Luovi Cupissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseura osallistui viime viikonloppuna kahden joukkueen voimin perinteiseen Luovi Cup -turnaukseen. Erityisryhmien jalkapalloturnauksen järjesti oululainen Tervarit Juniorit.

RoPS:n 26 pelaajaa matkustivat Ouluun sekä RoKin että RoPS:n edustusjoukkueiden kannustusvideoiden saattelemina. Vaikka iso osa pelaajista oli ensimmäistä kertaa mukana turnausreissulla, jännitys ei näkynyt suorituksessa.

Ottelut sujuivat erinomaisesti. Molemmat joukkueet paransivat peliään turnauksen edetessä, ja se näkyi erityisesti Isojen joukkueen lopputuloksessa. Kotiin Napapiirille oli tuomisina tasapeli ja kaksi voittoa.

- Vielä ensimmäisessä pelissä näkyi, että olemme harjoitelleet talven ainoastaan pienessä liikuntahallissa, RoPS:n vastaava vetäjä Sirpa Oiva kertoo.

- Mutta mahtavasti kaikki paransivat, ja varsinkin Isoissa puolustuspeli oli meidän vahvuus.

Onnistumisia saatiin muutenkin laajalla rintamalla, sillä kaikki 10 tehtyä maalia merkattiin eri pelaajille.

RoPS:n Soveltavan jalkapallon harjoitukset pyörivät kesäisin Saaren koululla pienten ryhmä torstaisin klo 18 ja isojen klo 19. Joukkueiden seuraava tähtäin on heinäkuun Kokkola Cup.

Soft Isot

Tervarit - RoPS 2-2
GBK - Jaro 4-0
Tervarit - Jaro 1-2
GBK - RoPS 0-1
Tervarit - GBK 3-0
RoPS - Jaro 2-0

Soft Pienet

GBK - RoPS 6-3
Tervarit - RoPS 4-2
Tervarit - GBK 2-5

Kilpasarja

Tervarit - GBK 4-2

Luettu 1378 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227