Tulosta tämä sivu
sunnuntai, 30 kesäkuu 2019 23:06

RoPS/2 nousi komealla voitolla lohkonsa kakkossijalle!

(2 ääntä)
RoPS/2:n vahvat peliesitykset Miesten Kakkosen C-lohkossa jatkuivat sunnuntaina. Kajaanin Haka kaatui Keskuskentällä selkein 5-1 lukemin.

RoPS/2 kontrolloi peliä odotetusti alusta alkaen, eivätkä vierailijat päässeet hallitusti murtautumaan RoPS/2:n kenttäpuoliskolle etenkään ensimmäisellä puoliajalla. Kajaanilaiset tyytyivät pitkälti puolustamaan syvällä omalla alueellaan, kun RoPS/2 hallitsi palloa ja haki paikkoja keltapaitojen linjojen väleistä. Lopulta reilun 20 minuutin pelin jälkeen kajaanilaisten lyhytsyöttöpeli omalla puolustusalueella kostautui. RoPS/2 onnistui riistämään pallon itselleen ja Erkka Alamäki iski kauden ensimmäisen maalinsa. 2-0 maali syntyi kulmapotkusta, kun Sampo Ala pääsi puskemaan vapaasti pallon maaliverkkoon kajaanilaisten puolustuksen keskeltä.

Toisen puoliajan alussa molemmat joukkueet suorittivat todelliset tehovaihdot. Sekä RoPS/2:n Matias Tamminen että KajHa:n Erno Rantatulkkila kirjauttivat nimensä maalintekijätilastoihin kahden minuutin sisällä kentälle tulostaan. Rantatulkkilan 3-1 kavennusosuma ei lopulta tuonut kajaanilaisille paljon lohtua. Vaikka keltapaidat paransivat peliään ensimmäiseen puoliskoon verrattuna, ei vieraille ollut enempää tarjolla. RoPS/2 piti puolustuslinjansa tiukkana ja onnistui toimittamaan pallon kajaanilaisten verkon perukoille vielä neljä kertaa, joista kaksi kuitenkin liputettiin paitsioiksi. Jarkko Luiro nosti 84. peliminuutilla itsensä jakamaan C-lohkon maalintekijätilaston kärkipaikkaa 4-1 maalillaan. Samuel Olabisi iski vielä ottelun loppulukemiin 5-1 aivan ottelun viime hetkillä.

Ensi viikon lauantaina 6.7. Seinäjoella on luvassa C-lohkon kärkikamppailu, kun lohkon kakkossijalle noussu RoPS/2 lähtee haastamaan tähän asti ilman pistemenetyksiä edenneen SJK Akatemian. Tämän jälkeen RoPS/2 kohtaa VIFK:n vieraissa 19.7. Seuraavan kotiottelunsa RoPS/2 pelaa lauantaina 27.7. klo 17.00.