lauantai, 10 elokuu 2019 23:03

RoPS/2 joutui tyytymään tasapeliin FC Vaajakosken kanssa

RoPS/2 menetti pisteitä kotikentällään vasta toista kertaa kauden aikana, kun FC Vaajakoski nousi takaa tasoihin 2-2 (1-0) päättyneessä ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika käynnistyi kuluvalle kaudelle tutuissa merkeissä, kun RoPS/2 otti pelitapahtumat hallintaansa kotikentällään. Jarkko Luiro siirsi RoPS/2:n 1-0 johtoon jo ottelun kahdeksannella peliminuutilla. Luiro sijoitti FC Vaajakosken maalitolpasta jalkoihinsa kimmonneen pallon varmasti maaliverkon perukoille. Vaikka pelin ensimmäisellä puoliskolla ei nähty enempää maaleja, piti kotijoukkue ottelua komennossaan hyvällä pallollisella pelaamisella.

Vierasjoukkue FC Vaajakoski tuli tauon jälkeen peliin vahvasti mukaan ja antoi aktiivisemmin painetta RoPS:n pallolliselle pelaajalle. Tunnin pelin jälkeen Luiro vei kotijoukkueen vielä 2-0 johtoon, kun RoPS/2 onnistui riistämään pallon itselleen FC Vaajakosken kuudentoista-alueen sisällä. Vaajakoskelaiset kuitenkin kuittasivat ottelun tilanteen tasoihin seuraavan vartin aikana. Peetu Lintinen sai RoPS/2:n kulmapotkun jälkitilanteessa pallon itselleen ja toimitti sen lopulta kotijoukkueen maaliverkkoihin asti. Muutamaa minuuttia myöhemmin Valtteri Lohi tasoitti ottelun ylärimasta kimmonneesta pallosta loppulukemiksi jääneeseen 2-2 tilanteeseen.

RoPS/2 pelaa seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina 18.8. PK-37:n vieraana Iisalmessa. Seuraava kotiottelu pelataan maanantaina 26.8. klo 18.30, kun vastustajaksi saapuu VPS J Akatemia.