ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 maaliskuu 2020 21:43

Rovaniemen Palloseuran ohjeistus koskien koronavirusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kaikkien juniorijoukkueiden toiminta keskeytetään ainakin maaliskuun loppuun saakka. RoPS toimii Suomen Palloliiton valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti.

Johtuen Suomessa leviävästä koronaviruksesta Rovaniemen Palloseurassa toimitaan seuraavien Palloliiton ohjeiden mukaisesti koskien kaikkea seuran harrastetoimintaa ja juniorijoukkueita.

Kaikki seuran harrastetoiminnot keskeytetään ainakin maaliskuun loppuun saakka. Juniorijoukkueilla ei maaliskuun loppuun saakka saa olla minkäänlaista yhteistä toimintaa tai kokoontumisia.

Keskeytys koskee niin joukkueen harjoituksia, ottelutapahtumia kuin matkustamista. Myös koulutustilaisuudet keskeytetään toistaiseksi.

Nämä päätökset perustuvat Palloliiton linjauksiin ja meidän kaikkien turvallisuuteen. Päätös ei koske ainakaan toistaiseksi kilpatoimintaa eli miesten ja naisten edustusjoukkueita sekä akatemiajoukkue RFA:ta.

Yleisellä tasolla RoPS neuvoo seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi

Seuran osalta seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta välittömästi, jos tilanne muuttuu tai saamme asiasta muuten lisätietoja.

Rovaniemen Palloseura ry:n johtokunnan puolesta,

Risto Niva, puheenjohtaja
0400 694 774, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 3342 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227