ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 13 lokakuu 2020 10:10

RoPS edellyttää kasvomaskia Veikkausliigan, Naisten Ykkösen ja Miesten Kakkosen kotiotteluissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura noudattaa Palloliiton ja Veikkausliigan maanantaina 12.10.2020 antamaa ohjeistusta. Kasvomaskia edellytetään sekä yleisöltä että ottelutapahtuman henkilökunnalta.

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä koko jalkapalloperhe on päivittänyt omaa ohjeistustaan epidemian hillitsemiseksi.

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto asetti velvoitteen käyttää kasvomaskia Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa.

Rovaniemen Palloseuran osalta nämä tarkoittavat Veikkausliigan, Naisten Ykkösen ja Miesten Kakkosen kotiotteluja. B-poikien SM-sarja on kotiotteluiden osalta saatu jo päätökseen.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin tapahtumassa työskentelevän henkilökunnankin osalta.

Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkoja 1-2 metrin turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. Sairaana tai oireisena ei ottelutapahtumaan tule saapua.

Veikkausliigan ottelutapahtumissa Keskuskenttä on edelleen jaettu neljään toisistaan erillään olevaan alueeseen, ja katsojakapasiteetti on rajoitettu maksimissaan 1500 katsojaan.

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Luettu 775 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227