ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 11 marraskuu 2020 15:28

RoPS mukaan Avainpelaajaksi-hankkeeseen REDUn ja Rovalan kanssa – mukana harrastejalkapallotoimintaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
RoPS mukaan Avainpelaajaksi-hankkeeseen REDUn ja Rovalan kanssa – mukana harrastejalkapallotoimintaa Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura on mukana syyskuussa käynnistyneessä Avainpelaajaksi-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on parantaa nuorten ja maahanmuuttajataustaisten henkilöiden asemaa työ- ja koulutusmarkkinoilla.

ESR-rahoitteisen hankkeen toteutuksesta vastaa Lapin koulutuskeskus REDU. RoPSin lisäksi osatoteuttajana toimii Rovalan Setlementti ry. Hankkeen kohderyhmänä ovat nuoret ja maahanmuuttajataustaiset henkilöt, joiden työllistymis- ja koulutustilannetta pyritään parantamaan. Yksityiskohtaisemmin informaatiota sisällöstä löytyy hankeen omilta sivuilta.

Osana toimintaa tulee olemaan ilmaiset harrastejalkapalloryhmät, joiden kautta hanke tavoittaa laajemman asiakaskunnan sekä motivoi henkilöitä osallistumaan toimintaan. Esimerkiksi maahanmuuttajataustaisilla henkilöillä voi olla korkea kynnys lähteä asioimaan vieraalla kielellä, mutta jalkapallon kieli on maailmanlaajuinen, joten toimintaan on helpompi lähteä mukaan. 

Kahdesti viikossa harjoittelevat harrasteryhmät ovat avoimia sekä kantaväestölle että maahanmuuttajataustaisille. Lajitoiminnan alkamisesta ja aikatauluista tullaan informoimaan muun muassa hankesivuilla, mutta hieman myös RoPSin kanavien kautta.

RoPS vastaa harrasteryhmien valmennuksesta, jonka lisäksi seura tulee tarjoamaan hankkeen kohderyhmän henkilöille tapauskohtaisesti vapaaehtoistyötä, koulutuksia ja kontakteja laajan yhteistyöverkostonsa kautta.

Muokattu6

Kuvassa hankekoordinaattori Tuuli Gustafsson (oikealla) ja hankeohjaajat Anniina Koivu-Mouloudj sekä Jeremias Fisk.

Yhteystiedot: 

Projektipäällikkö 
Tuuli Gustafsson 
puh. 040 624 1126 
tuuli.gustafsson(at)redu.fi  

Avainpelaajaksi-hanke RovalanMoninetin tiloissa osoitteessa: 
Rovakatu 23 
96200 Rovaniemi

Hankeohjaaja 
JeremiasFisk 
Rovaniemen Palloseura ry 
puh. 044 945 5263 
jeremias.fisk(at)rops.fi 
 
Hankeohjaaja 
Anniina Koivu-Mouloudj 
Rovala, Moninet 
Rovakatu 23 
96200 Rovaniemi 
Puh: 040 701 9480 
anniina.koivu-mouloudj(at)rovala.fi

 

Luettu 10311 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309