Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 16 maaliskuu 2022 15:28

17-vuotias RoPS-kasvatti Miska Ylitolva valittiin Huuhkajien mukaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Miska Ylitolva on valittu edustamaan Suomen miesten A-maajoukkuetta.

Suomen miesten A-maajoukkue tiedotti keskiviikkona pelaajavalinnat Espanjassa pelattaviin maaotteluihin Islantia ja Slovakiaa vastaan. 25 pelaajan listalta löytyy pitkän tauon jälkeen RoPS-kasvatti, kun talvella HJK:n riveihin siirtynyt Miska Ylitolva, 17, valittiin mukaan Markku Kanervan ryhmään.

Maajoukkueessa on totuttu viime vuosina näkemään useita RoPSia uransa aikana edustaneita pelaajia. Ylitolvan kohdalla erityistä on se, että hän on saanut jalkapallo-oppinsa Rovaniemellä.

Vuonna 2004 syntynyt Ylitolva pelasi viime kaudella sekä Ykköstä RoPSin edustusjoukkueessa että Kakkosta RFA:n mukana. Talvella hän siirtyi HJK:n organisaatioon, missä hän on saanut paljon vastuuta alusta alkaen.

Huuhkajat kohtaavat islannin 26.3. ja Slovakian 29.3:tta. Nuorukainen täyttää 18 vuotta vasta huhtikuussa, joten hänellä on mahdollisuus tehdä harvinainen temppu, ja debytoida A-maajoukkueessa ennen täysi-ikäisyyttä.

Luettu 1529 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi