ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 29 tammikuu 2023 14:22

RoPS kerää eri sidosryhmiltä näkemyksiä seuran uutta strategiatyötä varten

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Vastaamalla sidosryhmäkyselyyn voi vaikuttaa seuran toimintaan niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä.

Uusi Vuosi on samalla Uusi Alku Rovaniemen Palloseuralle. Seuran kehitystyö on käynnistynyt työryhmissä, jotka vastaavat seuran lyhyen ja pitkän aikavälin strategisista linjauksista sekä kehittämistoimenpiteistä. Työryhmät laativat esityksiä johtokunnalle, joka vahvistaa esityksen pohjalta toimenpiteet, jotka siirtyvät konkreettiseksi tekemiseksi toiminnanjohtajan sekä muun organisaation johtamana. Toimenpiteitä otetaan myös nopeammin käyttöön laadittavan strategian mukaisesti.

Nyt strategiatyön alkuvaiheessa seuran kannattajilta, junioreilta, edustusjoukkueiden pelaajilta, vanhemmilta, toimihenkilöiltä, valmentajilta sekä kumppaneilta ja sidosryhmiltä toivotaan näkemyksiä seuran toiminnasta ja sen tulevaisuudesta – kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita!

Seuran strategiatyöryhmä on koonnut kohderyhmäkohtaiset kyselyt, joihin toivomme saavamme mahdollisimman paljon vastauksia.

Nyt on siis mahdollisuus päästä vaikuttamaan seuran tulevaan strategiaan, tulevaisuuden linjauksiin ja ylipäätään seuran toimintaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kysely on avoinna 1.-19.2.2023. Tulokset raportoidaan anonyymisti, eikä niistä käy ilmi yksittäisten henkilöiden vastaukset. Tutkimuksen toteutuksesta ja analyysistä vastaa Rovaniemen Palloseura ry ja kyselytutkimus toteutetaan Survey Monkey -työkalulla.

Suora linkki kyselyyn lähetetään seuran tiedossa oleviin sähköpostiosoitteisiin. Seuran pelaajille, toimihenkilöille ja junioreiden vanhemmille linkki kyselyyn lähetetään joukkueenjohtajien toimesta. Kyselyyn pääsee vastaamaan myös alla olevien linkkien kautta (valitse linkki sen mukaan mihin kohderyhmään kuulut).

KYSELY JUNIOREILLE

KYSELY EDUSTUSJOUKKUEIDEN PELAAJILLE

KYSELY VANHEMMILLE

KYSELY ROPS:N TOIMIHENKILÖILLE JA VALMENTAJILLE

KYSELY YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

KYSELY KANNATTAJILLE

KYSELY ROPS:N ALUMNEILLE

 

Arvonta kyselyyn vastanneille

Kaikki kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua 50 €:n arvoisten lahjakorttien arvontaan RoPS:n fanikauppaan, lisäksi arvomme Uusi Alku T-paitoja. Jos osallistut arvontaan, täytä alla olevan linkin kautta nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit osallistua arvontaan 19.2.2023 asti. Arvonta suoritetaan RoPSin vuosikokouksen yhteydessä maaliskuussa, jolloin julkaistaan myös kyselyn tulokset.

OSALLISTUN ARVONTAAN


Lisätietoa kyselystä Jari Näsman ja Matti Poikajärvi

Sinisellä Sydämellä

Matti Poikajärvi
Puheenjohtaja
040 538 8325
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jari Näsman
Toiminnanjohtaja
050 5990309
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Luettu 1889 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309