Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 20 maaliskuu 2023 12:26

Yhdenvertaisuus on tärkeä arvo Rovaniemen Palloseuran toiminnassa

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Tällä viikolla 20.–26.3.2023 vietetään sekä valtakunnallista rasisminvastaista viikkoa että Arctic Pride -tapahtumaa Rovaniemellä. Tämä on siis erinomainen hetki muistuttaa, että RoPS-yhteisöön ovat kaikki tervetulleita ja jokaisella on oikeus olla oma itsensä.  

Rasismin vastustaminen on jokaisen ihmisen tehtävä vuoden jokaisena päivänä. Maaliskuussa järjestettävällä teemaviikolla Punainen Risti kannustaa eri toimijoita tunnistamaan rasismia ja syrjintää ja nostamaan tärkeää teemaa esiin omassa toiminnassaan.

Arctic Pride on vuosittainen pohjoisen sateenkaarikansan ja -kulttuurin juhla Rovaniemellä. Arctic Pride kannustaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta muissa.

Rovaniemen Palloseura osana suomalaista jalkapalloperhettä on kaikessa toiminnassaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolella.

- Meille on erittäin tärkeää, että kaikki RoPS-yhteisössä mukana olevat harrastajat, kannattajat ja muut toimijat tuntevat olonsa hyväksytyksi, kertoo seuran toiminnanjohtaja Jari Näsman.

RoPS:n kaikessa toiminnassa on ehdoton nollatoleranssi syrjintää vastaan. Mikäli sellaista missään muodossa esiintyy esimerkiksi joukkueiden harjoituksissa tai ottelutapahtumissa, siitä on ehdottomasti ilmoitettava valmentajille ja seuran johdolle, jotta asiaan voidaan puuttua välittömästi.

Lisätietoja:

Rasisiminvastainen viikko

Arctic Pride 2023

Luettu 408 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi