Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 24 huhtikuu 2023 22:47

90+3, 90+5, 90+5

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)

Venymistä loppuun asti – sitä tarvitaan!

Aikamoinen viesti viikonlopulta. RoPSin B-nuoret ja miesten edustus venyivät tasapeleihin 3 - 3 vieraskentillä. Joukkueiden kuudesta maalista kolme tehtiin lisäajan viimeisellä minuutilla. Viesti antaa energiaa ja inspiraatiota. RoPSilaisuus on sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Nyt on aika laittaa uutta vaihdetta silmään joka rintamalla.

Ulkokentät ovat Rovaniemelläkin avautuneet. Futari on kuin laitumelle päässyt. Aurinko paistaa ja happi riittää, tosipelit alkavat. Viikonloppuna some täyttyi riemua täynnä olevista postauksista tyttöjen ja poikien peleistä ja treeneistä Sinisellä Sydämellä.

Rovaniemen kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 24.4.2023 keskeyttää perintätoimet RoPSin veloista kaupungille neuvotteluja varten. Rovaniemen Palloseura Ry:n taloudellinen asema on ajautunut heikoksi johtuen epäonnistuneesta talouden johtamisesta. Olemme tehneet paljon virheitä. Kiitän kohteliaimmin kaikkia velkojia pitkämielisyydestä ja joustavuudesta. Viiden kuukauden aikana kokonaisvelkaa 572.000 euroa on nyt lyhennetty 116.000 euroa. Uusia erääntyneitä ei ole syntynyt.

Olemme pitäneet kaikki tahot, myös Rovaniemen kaupungin, avoimesti ajan tasalla tilanteesta. Olemme sisäisesti ja yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun erinomaisen opiskelijaryhmän kanssa tarkastaneet seuran kirjanpitoa ja dokumentointia vuoteen 2015 saakka. Esille nousevat kysymykset selvitään. Myös positiivisia löytöjä on tehty. Pelaajakaupoista seuraavia jälkihyvitteitä on voitu laskuttaa.

Rovaniemen kaupunki on seuran suurin velkoja. Emme esitä poikkeuskohtelua tai pyydä alennusta. Toivomme, että velkaerään liittyvä näkemysero selvitetään avoimesti. Olemme esittäneet maksuohjelmaa, jonka aikana velkapääoma suoritetaan. Pidämme maksuohjelman toteutumista realistisena.

Seuran uutta strategiaa ohjaa laaja eri sidosryhmille toteutettu sidosryhmäkysely. Miksi seura on olemassa, mitkä ovat sen arvot? Mikä on tahtotila tulevaisuudessa, mitä tekemällä pääsemme sinne. Saimme voimakkaan viestin pelaajilta, vanhemmilta, kannattajilta ja yhteistyökumppaneilta.

Uusi strategia julkaistaan 8.7.2023 mahtavana RoPS-päivänä. Silloin kannattaa olla paikalla. Kapteeni kutsuu joukkueet koolle. Save the date!

Seuran työryhmät kertovat avoimessa verkkotapahtumassa työn vaiheista ja tuloksista 3.5. klo 18.30 alkaen, tarkempaa lisäinfoa tulossa pian.

Kunnioittavin terveisin,

Matti Poikajärvi
RoPS Ry, puheenjohtaja

Luettu 1179 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi