ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 syyskuu 2023 19:43

Paljon on tehty, paljon työtä on vielä edessä

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)

RoPS ry:n talouden tasapainottamiseksi on tehty isoja ponnistuksia kuluneena vuonna. Syksyn aikana panostetaan jäsenhankintaan sekä seuraavan kauden kausikorttimyyntiin.

 

RoPS:n tavoite karmean ajan jälkeen syksyllä 2022 oli lyhentää erääntyneiden velvoitteiden pottia 220.000 euroa vuoden 2023 loppuun mennessä. Lähtötilanne oli noin 600.000 euroa erääntyneitä laskuja. Tässä vaiheessa tiedämme, että onnistumme lyhentämään erääntyneitä velkoja 31.12.2023 mennessä vähintään 185.000 euroa. Ensin vuoden maksuohjelmien kokonaissumma on noin 60.000 euroa.

Paitojen hihat ovat käärittynä kaiken aikaa. Syksyllä varainhankinnan kassavirta on haastavampaa, mutta kehitämme uusia toimenpiteitä kaiken aikaa. Vaihtovelkakirjalainan liikkeelle lasku on myös harkinnassa. Haluamme osoittaa, että pysymme sovituissa maksuaikatauluissa ja samanaikaisesti välttyä uusilta erääntyneiltä maksuilta. Siinä olemme toistaiseksi onnistuneet.

Toivomme seuran jäseniltä ja kumppaneilta edelleen aktiivista osallistumista ja tukea. Seuran jäsenenä asioihin pääsee vaikuttamaan kaikkein suorimmin ja erityisesti loppusyksyn aikana tulemme panostamaan jäsenhankintaan.

Jokainen teko, sana ja euron sentti ovat merkityksellisiä. Yhdessä olemme tehneet valtavan harppauksen parempaan ja osoittaneet, että kaikki on mahdollista. Valtavan iso kiitos siitä.

Kohti vuotta 2024

Vuoden 2024 vuosisuunnitelma laaditaan uuden strategian ja arvojen viitoittamalle polulle. Edustusjoukkueiden sarjatasot ensi vuodelle ovat vielä avoinna ja jännitystä riittää pitkälle lokakuuhun.

Lajin osalta rakennamme laadukasta valmennuslinjaa ja pelaajapolkua. Pyrimme rakentamaan valmennuslinjan johtoon parhaan mahdollisen juurevan tiimin, joka ohjaa pelaajien kehittymistä ja joukkueiden valmennustyötä nappuloista edustukseen. Työ on pitkäjänteistä ja pyramidin pohjan pitää olla vahva, jotta huippu on tukevalla alustalla.

Palkoilla emme voi emmekä halua kilpailla. Haluamme kehittää toimivan ja turvallisen ympäristön, jossa ensisijaisesti omat pelaajat saavat parhaan mahdollisen valmennuksen. Mahdollisuuden yhdistää elämän eri osa-alueet kuten asumisen ja opiskelun kuningaslajiin, jossa kukin omalla tasollaan voi luoda itsestään parhaan version. Aina huipulle saakka, mutta varautuen aktiiviuran jälkeiseen pitkään elämäntaipaleeseen vahvoin eväin.

Paljon luvattu, mutta sitä kohti alamme rakentaa Rovaniemen mallia. Voimme olla edelläkävijöitä monella eri osa-alueella. Yhteisöllisyys, vastuullisuus, avoimuus ja kilpailullisuus ovat arvoja, joista ponnistamme. Onnistuminen lähtee ihmisistä, jotka kokevat asian tärkeäksi ja tavoittelemisen arvoiseksi. Tule mukaan rakentamaan hienoa tarinaa!

Helsinki, 10.9.2023

Poikamatti

Luettu 928 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309