Uutiset

Miehet

sunnuntai, 21 huhtikuu 2024 07:40

RoPS taipui ensimmäisessä kotiottelussa niukkaan tappioon

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Kuva: Vili Varjus Kuva: Vili Varjus

Miesten Ykkösen kausi on alkanut RoPS:n osalta hyvällä taisteluilmeellä – vain pisteet puuttuvat.

- Tämä oli täysin sama tarina kuin viime viikolla Kokkolassa, totesi RoPS:n päävalmentaja Jari Alamäki 2-3 tappioon päättyneen JJK-ottelun jälkeen.

Alamäki viittaa RoPS:n nuoren joukkueen varsin miehekkääseen peliesitykseen, joka kuitenkin on kaksi kertaa päättynyt yhden maalin tappioon ja nollaan pisteeseen.

- Paljon hyvää, mutta tämä on kilpaurheilua, joten ei voi sanoa olevansa tyytyväinen, kun yhtään pistettä ei ole vielä kasassa. Mutta sen olemme näyttäneet, että pystymme tässä sarjassa tasaväkisesti kamppailemaan kaikkien kanssa.

Alamäki tiedostaa, että RoPS:n otteluohjelman alussa on monta sarjan kärkipäähän ennakoitua joukkuetta, mutta ei liikoja laita painoarvoa ennakkospekulaatioille.

- Meillä on tiedossa, että yhtään helppoa peliä tässä sarjassa ei ole. Siinä mielessä otteluohjelmalla ei ole mitään merkitystä.

LUE PALLOSEURABLOGIN TUOTTAMA OTTELURAPORTTI: Palloseurablogi


RoPS:n seuraavat ottelut Miesten Ykkösessä

la 27.4. Atlantis FC – RoPS

la 4.5. klo 16.00 RoPS – HJK Klubi 04

Luettu 495 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi