Uutisblogi

Kuuden pisteen iltapäivä RoPS edustusjoukkueille

Rovaniemen Keskuskentällä vietettiin hieno iltapäivä ja ilta jalkapallon parissa. Sekä miehet että naiset saivat maalihanat hyvin auki ja täydet pisteet jäivät Rovaniemelle.

RoPS saavutti kauden ensimmäisen kotivoittonsa Miesten Ykkösessä voittamalla runsasmaalisessa ottelussa FC Vaajakosken lukemin 4-2. RoPS johti ottelua tauolla jo 2-0 Aapo Savolaisen maaleilla ka lisäsi johtoaan vielä yhdellä, kun Simo Roiha osui ajassa 51 minuuttia. Vieraat eivät kuitenkaan lannistuneet ja nousivat kahdella nopealla maalilla jo 3-2 tilanteeseen. Loppulukema viimeisteli isännille juuri vaihdosta sisään tullut Tatu Lakela.

Rovaniemen Keskuskenttä

RoPS Naiset jatkoivat siitä, mihin miehet jäivät ja maaleja tehtailtiin hieman nihkeän alun jälkeen reilunlaisesti. Tiia Lipponen osui jo kuuden minuutin kohdalla, mutta muutoin ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. Toisella puoliskolla peli alkoi kuitenkin asettua paremmin uomiinsa ja vieraat jäivät RoPSin kyydistä, vaikka kertaalleen maalinteossa onnistuivatkin.

Loppulukemat RoPSille 6-1, muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Veera Harjula, Julia Heino, Saana Valkama ja Kia Voutilainen osui kahteen kertaan

Ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus: RoPS YouTube