ROPSKAUPPA.FI                              

RoPS:n Nappulat. Rovaniemen ykkösjuttu!

"Hiki päässä ja hymy huulilla! Nappulatoiminnan tulee olla laadultaan sellaista, että pikkufutaajiin syttyy aito pelaamisen liekki heti lapsesta alkaen."

RoPS:n Nappulat on mainio tapa aloittaa tai jatkaa jalkapalloharrastusta laadukkaassa ohjauksessa. RoPS:n Nappulat on jo vuosikymmenten mittainen käsite. Olemme koko Pohjois-Suomen suurin lasten ja nuorten liikuttaja.

RoPS:n Nappuloissa harjoittelemme jalkapallon perustaitojen lisäksi erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opettelemme myös ohjattuun liikuntaan! RoPS:n Nappulat on loistava paikka ottaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon leikin varjolla.

Nappuloiden harjoitukset pyörivät kerran viikossa ympäri Rovaniemen lähikentillä ja talvisin liikuntasaleissa. Lisäksi järjestämme Nappuloiden pelipäiviä, jossa eri lähikenttien nappularyhmät pelaavat vastakkain!

RoPS:n Talvinappulakausi 2021-2022 käynnistyy 6.11.2021. Talvinappuloissa on toimintaa kaikille 2010-2018 syntyneille tytöille ja pojille.

Ilmoittautuminen Talvinappuloihin 2021-2022 auki nyt RoPS Kaupassa!

Lisätiedot: Jari Ilola, 0400 322 374, jari.ilola@rops.fi

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227