RoPSin Nappulat!

"Hiki päässä ja hymy huulilla! Nappulatoiminnan tulee olla laadultaan sellaista, että pikkufutaajiin syttyy aito pelaamisen liekki heti lapsesta alkaen."

RoPS:n Nappulat on mainio tapa aloittaa tai jatkaa jalkapalloharrastusta laadukkaassa ohjauksessa. RoPS:n Nappulat on jo vuosikymmenten mittainen käsite. Olemme koko Pohjois-Suomen suurin lasten ja nuorten liikuttaja. Tarjoamme toimintaa talvella 2020-2021 kaikille 2009-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

RoPS:n Nappuloissa harjoittelemme jalkapallon perustaitojen lisäksi erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opettelemme myös ohjattuun liikuntaan! RoPS:n Nappulat on loistava paikka ottaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon leikin varjolla.

Nappuloiden harjoitukset pyörivät kerran viikossa lauantaisin Rovaniemen koulujen saleissa.

RoPSin Talvinappuloiden 2020-2021 koko kausi maksaa 69 euroa ja sisaralennuksella 59 euroa sisältäen vakuutuksen ja pelipassin. Lisäksi voitte halutessanne ostaa ilmoittautumisen yhteydessä laadukkaan PUMA:n varustesetin, johon sisältyy treenipaita ja pallo. Varustepaketti maksaa 20 euroa.

Koska elämme yhä poikkeusaikoja noudatamme kaikessa toiminnassamme tarkasti terveysviranomaiseten sekä Palloliiton toimintaohjeita!

Ilmoittautuminen RoPSin Talvinappuloihin on nyt auki RoPS Kaupassa!

Lisätiedot:

mirva.harjunen@rops.fi / +358442074011

Nappulasponssit