RoPS:n Kesänappulat!

"Hiki päässä ja hymy huulilla! Nappulatoiminnan tulee olla laadultaan sellaista, että pikkufutaajiin syttyy aito pelaamisen liekki heti lapsesta alkaen."

RoPS:n Nappulat on mainio tapa aloittaa tai jatkaa jalkapalloharrastusta laadukkaassa ohjauksessa. RoPS:n Nappulat on jo vuosikymmenten mittainen käsite. Olemme koko Pohjois-Suomen suurin lasten ja nuorten liikuttaja. Tarjoamme toimintaa kesällä 2021 kaikille 2009-2018 syntyneille tytöille ja pojille.

RoPS:n Nappuloissa harjoittelemme jalkapallon perustaitojen lisäksi erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opettelemme myös ohjattuun liikuntaan! RoPS:n Nappulat on loistava paikka ottaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon leikin varjolla.

Nappuloiden harjoitukset pyörivät kerran viikossa ympäri Rovaniemen lähikentillä. Lisäksi järjestämme Nappuloiden pelipäiviä, jossa eri lähikenttien nappularyhmät pelaavat vastakkain!

RoPSin Kesänappulakausi 2021 maksaa 69 euroa ja sisaralennuksella 59 euroa sisältäen vakuutuksen ja pelipassin. Hintaan kuuluu myös PUMAn täydellinen varustesetti arvoltaan 63 euroa sekä pääsy kaikkiin RoPS:n Miesten, Naisten ja RFA:n kotiotteluihin!

Noudamme kaikessa toiminnassamme terveysviranomaisten sekä palloliiton ohjeita. Mahdolliset kokoontumisrajoitukset voivat vaikuttaa esimerkiksi pelipäivien toteutumiseen.

Ilmoittautuminen Kesänappuloihin 2021 auki nyt RoPS Kaupassa!

Lisätiedot:

mirva.harjunen@rops.fi / 044 207 4011

Nappulasponssit