ROPSKAUPPA.FI                              

Rovaniemi Football Academy - RFA

RFA on kokonaisvaltainen jalkapallon koulutusohjelma, jonka ensisijainen tavoite on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet kehittyä pelaajana. Toinen tavoite on mahdollistaa toisen vaiheen opintojen suorittaminen mahdollisimman joustavasti urheilun ehdoilla.

Rovaniemen Palloseura on valittu UEFA:n ja Suomen Palloliiton tukemaan UEFA Elite Youth Academy -ohjelmaan kausiksi 2020-2024. Ohjelma tarjoaa poikkeukselliset resurssit ja mahdollisuudet tukea valittuja pelaajia kohti jalkapallon ammattilaisuutta.

RFA tarjoaa motivoituneille ja lahjakkaille pelaajille laadukkaan urheilijan arjen sekä hyvän kehittymisympäristön. Tuemme nuorta muuttuvassa arjessa sekä opinnoissa. Päätoimiset ammattilaiset ovat nuoren tukena samassa arkiympäristössä seitsemänä päivänä viikossa.

Annamme kokonaisvaltaisen tuen urheilijaksi kasvamiseen. Tavoitteemme on, että pelaajat murtautuvat neljän vuoden sisään ammattiurheilijoiksi mahdollisimman hyvillä valmiuksilla varustettuna tähtäimenä kansainvälinen pelaajaura.

RFA-akatemiaan valitut suorittavat toisen asteen opintoja Ounasvaaran urheilulukiossa tai Santasportilla liikuntaneuvojan tutkintoa. Mahdollisuus on myös suorittaa kaksoistutkinto ammattilukiossa.

RFA pelaa kaudella 2023 Miesten Kakkosta. Tämän lisäksi akatemian pelaajia pelaa RoPS U17 ryhmässä SM-karsintasarjaa.

Lisätietoja

Kyselyt ja lisätiedot

Ville Ulanen, 0400 561 959, ville.ulanen@rops.fi

Viikkorytmi

RFA Viikkorytmi

 

RFA logot

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309