Uutisblogi

RoPS B järjesti säpinää kemiläisille

Voittokantaan pirteästi palannut RoPS B-junnujen joukkue järjesti säpinää kemiläisen FC 88:n maalille sunnuntaina Susivoudin hiekalla Rovaniemellä. Maalipaikkoja oli toki kummallakin joukkueella, mutta peli päättyi kotivoittoon 3-0 (1-0).

125223
Heikki Hartikainen (11), Joonas Tervonen (10) ja Niko Peura (9) lisäävät painetta FC 88:n maalille, jota Lasse Hyvärinen vartioi.

Ensimmäinen maalaus onnistui 26. minuutilla, kun ropsilaiset saivat aikaan ruuhkan vastustajan maalivahdin eteen ja Niko Peura ohjasi pallon perille. Toisen osuman teki Olli Rannanlahti komeasti 62. minuutilla ja pelin viimeisteli Niko Peura 66. minuutin kohdalla. Pahimmalla hetkellä Harri Hirvelä torjui upeasti maalivahti Tommi Lainaksen takaa varman maalin.

Vierestä kuultuna rovaniemeläisten otteet tekivät vaikutuksen kemiläisiin, sillä FC 88:n joukkueen johto kuului kehuvan rovaniemeläisiä – pelitilanteen jälkeen ei turhia tupistu ja voimasanojakaan ei liiemmin viljelty. Tosin muutama hetki myöhemmin tuomari räpsäytti keltaista eräälle RoPSilaiselle juuri vääristä sanavalinnoista.

496140
Niko Peura ja Markus Kuusela varmistavat, kun Olli Rannanlahti vetaisee vaparin kassiin.

Rovaniemeläisten joukkoa täydensi nyt alkukauden muualla vieraillut Dima Novik. Pelissä olivat lisäksi mukana Oskari Angelva, Ville Happo, Heikki Hartikainen, Harri Hirvelä, Markus Kuusela, Ari Pasanen, Niko Peura, Olli Rannanlahti, Jussi Sirviö, Joonas Tervonen, Johan-Eerik Haataja, Anssi Kiuru, Vesa Miettunen ja maalissa luotettavaan tapaansa Tommi Lainas.